Fiat Palio Hakkında
-
1.2 8V olanını alma
-
mercan bunu yazdıBosnaK bunu yazdı
Bende Citroen Saxo 1.5 D Sx bakıyorum son zamanlarda malum gariban arabası almam lazım :)
Çok az yakıyor vs diyorlar ... Fikirler ?
Edit : İmla hatası.
Bende 2002 model saxo 1,5d sx var. 200tl = 45 lt depoyla 1070 km yol gittim.çok az yakıyor.170 km hıza ulaştım yol tutuşu fena değil.
Hocam öneriyorum diyorsan aklımı hiç kaydırmayacam başka taraflara valla. Bir de bunun iyisinin piyasası nedir ?
10 yazan var 14 15 yazan var... İyi bir Saxo için ne kadar verilir ben 12 hadi zorlasam 12,5k veriyim diyorum fikrin nedir?
-
Bende 1.4 palio var çok fazla yakıyor ama mahallede ve aile içerisinde büyük bir sempati kaptığı için satamıyorum :D Adı bile var SARI KIZ :D
1.4lerin çekişi oldukça iyi uzun yol olarak İstanbuldan Eskişehire gittim geldim iki sefer bana mısın bile demedi aslan gibi gitti geldi.
1.2 motorda sıkıntı yaşayabilirsin hem yokuşlarda araba kalabalık olunca zorlanırsın hemde, uzun yola çıkamayabilirsin.
Bir Palio kullanıcı olarak kısacası eğer acemi değilsen bence palio alma. Parçası falan çok ucuz ama, sağlamını bulman biraz zor olabilir
-
milletin ne araba alası varmış :D acemi değilim ama parçasının ucuz olması önemli, performans konusunda ise aman aman bişey beklemiyorum ama üzmesin yeter :)
CnkGn tarafından 18/Kas/14 17:46 tarihinde düzenlenmiştir -
çöp
-
CnkGn bunu yazdı
milletin ne araba alası varmış :D acemi değilim ama parçasının ucuz olması önemli, performans konusunda ise aman aman bişey beklemiyorum ama üzmesin yeter :)
Satın almak istediğin fiyatlardaki arabalar illaki ufakta olsa üzüntüler yaşatacak sana ama biliyorsun araba evlat gibi sürekli para yer :D
-
Zfr321 bunu yazdıCnkGn bunu yazdı
Satın almak istediğin fiyatlardaki arabalar illaki ufakta olsa üzüntüler yaşatacak sana ama biliyorsun araba evlat gibi sürekli para yer :D
muhakkak :)