Fiat Palio Hakkında
-
Hybris bunu yazdı
clio daha mantıklı o paraya.
ya da biraz üzerine koyup civic alınabilir.
clio 1.4 rta verirler hocam o paraya, onunda döküğü :)
-
Ufağı tefeği olur durmadan derdi bitmez. Yakıt lpg ile 20-25 kuruş arası harcar. Bi sinyal lambası arızalanır, sigorta tablosu değişecek derler, sonra zor bela tamir ettirirsin 200-250 liran gider. Hızlanmaz, çok kaçmaz (yanlış anlama) kadınlara hitaben yaratılmış bi arabadır bence. Hanımın ısrarıyla aldık, şimdi o bile usandı artık değiştirelim deyip duruyo bakınıyorum ben de.
Fiat araba bakacaksan, bundan önce Albea kullanmıştım, paliodan bin kat iyiydi. Şimdi de bebek oldu büyük araba lazım Marea Station, Mega Station falan bakınıyorum.
Özetle tavsiye etmem.
-
http://www.youtube.com/watch?v=97aGR6B-rq0
bu tanıtımı izlemeden karar verme....... !!!!!!!!
corcil tarafından 18/Kas/14 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
-
hocam sakın 1.4 el modelini alma yakıtı kabus gibi lpg taktırsan da benzin gibi içiyor, enjeksiyonlu modellerin lpg performansı iyi ama.
-
RhiFaT bunu yazdı
hocam sakın 1.4 el modelini alma yakıtı kabus gibi lpg taktırsan da benzin gibi içiyor, enjeksiyonlu modellerin lpg performansı iyi ama.
1.2 16V yakıt olarak iyi diyorlar fakat performansı nasıldır hocam?
-
hazır fiat konusu görmüşken benim de bir sorum olacak. punto nasıldır hacılar. 07-10 arası almayı düşünüyorum da.
-
pejo 106 quicksilver al en azından eğlenirsin.
-
konuyu baltalamış olim hemen bende yapıştırim :F
21 bin civarı param var, fiat punto grande yada ford focus veya fiesta düşünüyorum hangisini almak daha karlı mantıklı olur?
-
BosnaK bunu yazdı
Bende Citroen Saxo 1.5 D Sx bakıyorum son zamanlarda malum gariban arabası almam lazım :)
Çok az yakıyor vs diyorlar ... Fikirler ?
Edit : İmla hatası.
Bende 2002 model saxo 1,5d sx var. 200tl = 45 lt depoyla 1070 km yol gittim.çok az yakıyor.170 km hıza ulaştım yol tutuşu fena değil.