Fight Club
-
Reneyle kavga etmek istiyorum boy pos yazmaya gerek yok , yer mekan belirlesin :D süper konu yaa helal ossun
-
olayı geyiğe vuran arkadaşlar maddelerde belirtildiği gibi siktr edilecekdir. gayet ciddidir filmle aynı değil sadece fikri filmden çaldık dövüşler esnasında video çekilecek daha sonra burada yayınlayabiliriz dövüşlerin direkt olarak tahribatla alakası yok kendi aramızda müsabakalar düzenliyoruz eğlencesine stres atmak için yaralanan olursa müsabaka biter onu yazmayı unutmuş sanırım volatile. kafaya tekme atmak gibi doğrudan sakatlık oluşturacak extra atraksiyonlar yasakdır. klübün kendi arasındaki müsabakalar dışında hiçbir atraksiyonu olmayacakdır (toplanıp adam dövmek gibi). isterse bayan arkadaşlarda birbirleriyle dövüşebilirler
-
ben de varım ankara ya gelirseniz;)
-
ben varım a.q. yer zaman soleyiin....adana da olursa daha ii olur.. :))
-
Yumruk falan göze yüze serbestmi lem ?..
-
Kulağa vuralımda film i yad edelim demi :)
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
zincir cekmek serbestmı?
-
tamam ama bişe merak ediom ben şimdi oraya gelince Zeki Mürende Bizi Görecekmi ? Yoksa sadece bizmi şettircez onu merak etiydim di.
-
Hangi sehirde bu club ?
Kavgayi ayiracak elemanlar var mi?(Burda ciddi bole insan azmani 3-5 kisiden bahsediyom )
Bide Katilanlarin yaslari kac ?
Ciplak elle dovus olmaz 2 gun sonra yatar o is o yuzden boks eldiveni yada ona benzer bisiler bulunmasi lazim eldivenle bile karsidakin burnu tek yumrukta kiriliyo :)
Bole club benzeri bisi kurduk bizde 3 kuzen +4 kiside disardan zevkli oluyo olmasinada ciplak elle dovusunce cok zarar aliyosun :)
Toplam Hit: 10043 Toplam Mesaj: 59