Fight Club
-
zamanim oldugu surece gelirim. soyle agiz tadiyla ne zamandir dayak yememistim :)
-
Ya çok merak ettim katılmayı düşünen arkadaşlar yaşlarınız kaç... Biraz büyüyün be... bir tavsiya daha fazla FİLM seyretmeyin gerçek sanmaya başlamışsınız
-
ben de varım :))
-
yaw bwnde katılayımda bilgileri zip formatına nasıl koycaz bilmirem başka yolu yokmu mail yollasam olmazmıkine
-
wolfox bunu yazdý:
Ya çok merak ettim katýlmayý düþünen arkadaþlar yaþlarýnýz kaç... Biraz büyüyün be... bir tavsiya daha fazla FÝLM seyretmeyin gerçek sanmaya baþlamýþsýnýz
Bu tavirla yaklasirsan birilerine Fight Club a gerek yok cok dayak yersin zaten ;) -
zob bunu yazdı:
wolfox bunu yazdý:Ya çok merak ettim katýlmayý düþünen arkadaþlar yaþlarýnýz kaç... Biraz büyüyün be... bir tavsiya daha fazla FÝLM seyretmeyin gerçek sanmaya baþlamýþsýnýz
Bu tavirla yaklasirsan birilerine Fight Club a gerek yok cok dayak yersin zaten ;)
Emin ol ben kendime guvenıyorumm cok saglam olması gerek dovmek ıcın ama boyle cocukca sacma ozentılerle ısım yok....
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
Ben geLirimde dayak yerim dei korkuyom:D İzLemek serbestmi.Tahribat müritLerine özeL bi uyguLama yapsanız.ProfiL biLgiLeri iLe onlarda seyirci oLarak kayıt yaptırsa.Tezahürat yapardık.:)
-
wolfox bunu yazdı:
Ya çok merak ettim katılmayı düşünen arkadaşlar yaşlarınız kaç... Biraz büyüyün be... bir tavsiya daha fazla FİLM seyretmeyin gerçek sanmaya başlamışsınız
yas 30 merakini gidermek icin soyluyorum.
-
mekani ayarladiniz mi?
yoksa acik alanda mi tepi$eceksiniz ?