folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filistinden Rum Kesimine Destek.

Filistinden Rum Kesimine Destek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------

bizde götümüzü yırtalım filistinlileri katlediyolar diye. (sikin ibneleri :@ ) Forewa israil, sonuna kadar arkandayız...

İnsaniyet namına o kadar da değil bence, Kişisel Kanaatim Bizi ilgilendirmiyor artık deriz olur biter, Milyonlarca Masum var orada....   Hiç Kimse için Savaş istememeliyiz....   Kendi Dötümüzü kurtaralım yeter...

Xz Yine Öfkeli girmiş konuya vermiş veriştirmiş... Çöl hayvanı demiş, İşimiz olmaz onlar la.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

dumanemre bunu yazdı:
    şimdi sizin deyiminizle tayyip erdoğanın yaptığı hatalardan dolayı  tayyibi sevmeyen vatandaşlara laf gelse burda tüm türkiye mi hain , kalleş  olur ? burda kişisellik var lütfen tüm filistini top yekün ateşe atmayın bu  abbasın hatasıdır tüm filistinlilerin değil!!  biz yardım ederken filistine abbas a yardım etmedik ordaki canı yanan filistin vatandaşına yardım ettik..şimdi onların yerine kendinizi koyun..burda hatayı tayyip yapsaydı ve hata tüm türkiyeye maal edilseydi hoşunua gider miydi? tartışılır

kimin işine nasıl gelirse oraya çekiyo işte ya. ne bakıyosun bunlara. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    hepimiz filistiniz diyenleri görmek isteriz şimdi :)

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

CEO bunu yazdı:

bizde götümüzü yırtalım filistinlileri katlediyolar diye. (sikin ibneleri :@ ) Forewa israil, sonuna kadar arkandayız...

İnsaniyet namına o kadar da değil bence, Kişisel Kanaatim Bizi ilgilendirmiyor artık deriz olur biter, Milyonlarca Masum var orada....   Hiç Kimse için Savaş istememeliyiz....   Kendi Dötümüzü kurtaralım yeter...

Xz Yine Öfkeli girmiş konuya vermiş veriştirmiş... Çöl hayvanı demiş, İşimiz olmaz onlar la.

Shockman abicim düşüncelerin güzel haklısın keşke dediğin gibi olsa ama şu dünya düzeni ile olacak işler değil malesef.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    nerde filistinciler :)

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

Tamam onlardan biri bendim, Hata ettiğimi Düşünüyorum artık, Hata etmek İnsana Özgüdür. Ama Hala İsrail Hakkındaki Fikirlerim aynı...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

Tamam onlardan biri bendim, Hata ettiğimi Düşünüyorum artık, Hata etmek İnsana Özgüdür. Ama Hala İsrail Hakkındaki Fikirlerim aynı...

estafrullah abi her insan hata yapar önemli olan hatalardan ders çıkarmak ama anladım ki arapların soylarında menfaat için adam satmak tüm değerlere ihanet etmek varmış bize bunu öğretmiş oldular..israili destekleyen bir görüşüm yok ama filistinde boış durmuyordu diyebilirm..

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Israili Kınıyorum ! Ortadoğuda Yüzlerce arap Hayvanları Öldürdügü İçin !

araplardan ne zaman bize dost oldu ? 

filistin filistin die inliolardı forumda her zaman karsıydık destege 1 deil 2 deil... 

it her zaman ittir arap gördün mü acıma ittir bundan snra aq 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Gçrün işte soysuz filistinlileri. Vatanlarını parayla ele güne satan pislikler şimdide onca yardım yapan Türkiyeye birkez daha satış koymuştur. Tamda cemaatçilerin istediği işte.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

van münüt ey soysuz araplar van münüt.

insan olsa abbas böyle yapmaz. amerikan pezevenki kaç para verdiler dönek herif.

amaaaaa bizim halk uykudadır bop eşbaşkanı niye filistin israil suriyeyle ilgilenir bilmez ki..niye kan akar bilmez !

Yazıklar olsun. 

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=uran&folderid=87059

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 7944 Toplam Mesaj: 72