Filistinden Rum Kesimine Destek.
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------bizde götümüzü yırtalım filistinlileri katlediyolar diye. (sikin ibneleri :@ ) Forewa israil, sonuna kadar arkandayız...
-----------------------------İnsaniyet namına o kadar da değil bence, Kişisel Kanaatim Bizi ilgilendirmiyor artık deriz olur biter, Milyonlarca Masum var orada.... Hiç Kimse için Savaş istememeliyiz.... Kendi Dötümüzü kurtaralım yeter...
Xz Yine Öfkeli girmiş konuya vermiş veriştirmiş... Çöl hayvanı demiş, İşimiz olmaz onlar la.
-
dumanemre bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi sizin deyiminizle tayyip erdoğanın yaptığı hatalardan dolayı tayyibi sevmeyen vatandaşlara laf gelse burda tüm türkiye mi hain , kalleş olur ? burda kişisellik var lütfen tüm filistini top yekün ateşe atmayın bu abbasın hatasıdır tüm filistinlilerin değil!! biz yardım ederken filistine abbas a yardım etmedik ordaki canı yanan filistin vatandaşına yardım ettik..şimdi onların yerine kendinizi koyun..burda hatayı tayyip yapsaydı ve hata tüm türkiyeye maal edilseydi hoşunua gider miydi? tartışılır
-----------------------------kimin işine nasıl gelirse oraya çekiyo işte ya. ne bakıyosun bunlara.
-
hepimiz filistiniz diyenleri görmek isteriz şimdi :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------CEO bunu yazdı:
-----------------------------bizde götümüzü yırtalım filistinlileri katlediyolar diye. (sikin ibneleri :@ ) Forewa israil, sonuna kadar arkandayız...
-----------------------------İnsaniyet namına o kadar da değil bence, Kişisel Kanaatim Bizi ilgilendirmiyor artık deriz olur biter, Milyonlarca Masum var orada.... Hiç Kimse için Savaş istememeliyiz.... Kendi Dötümüzü kurtaralım yeter...
Xz Yine Öfkeli girmiş konuya vermiş veriştirmiş... Çöl hayvanı demiş, İşimiz olmaz onlar la.
-----------------------------Shockman abicim düşüncelerin güzel haklısın keşke dediğin gibi olsa ama şu dünya düzeni ile olacak işler değil malesef.
-
nerde filistinciler :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Tamam onlardan biri bendim, Hata ettiğimi Düşünüyorum artık, Hata etmek İnsana Özgüdür. Ama Hala İsrail Hakkındaki Fikirlerim aynı...
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Tamam onlardan biri bendim, Hata ettiğimi Düşünüyorum artık, Hata etmek İnsana Özgüdür. Ama Hala İsrail Hakkındaki Fikirlerim aynı...
-----------------------------estafrullah abi her insan hata yapar önemli olan hatalardan ders çıkarmak ama anladım ki arapların soylarında menfaat için adam satmak tüm değerlere ihanet etmek varmış bize bunu öğretmiş oldular..israili destekleyen bir görüşüm yok ama filistinde boış durmuyordu diyebilirm..
-
Israili Kınıyorum ! Ortadoğuda Yüzlerce arap Hayvanları Öldürdügü İçin !
araplardan ne zaman bize dost oldu ?
filistin filistin die inliolardı forumda her zaman karsıydık destege 1 deil 2 deil...
it her zaman ittir arap gördün mü acıma ittir bundan snra aq
-
Gçrün işte soysuz filistinlileri. Vatanlarını parayla ele güne satan pislikler şimdide onca yardım yapan Türkiyeye birkez daha satış koymuştur. Tamda cemaatçilerin istediği işte.
-
van münüt ey soysuz araplar van münüt.
insan olsa abbas böyle yapmaz. amerikan pezevenki kaç para verdiler dönek herif.
amaaaaa bizim halk uykudadır bop eşbaşkanı niye filistin israil suriyeyle ilgilenir bilmez ki..niye kan akar bilmez !
Yazıklar olsun.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=uran&folderid=87059