folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Filistinden Rum Kesimine Destek.



Filistinden Rum Kesimine Destek.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Aralık/2007
    Erkek

    Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

    Quarantine bunu yazdı:
    -----------------------------

    mobydick64 bunu yazdı:
    -----------------------------

    Quarantine bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yalnız konuda bahsi geçenler balık değil hocam. madem yukarıda pkk konusunu örnek verdim oradan devam edeyim. şimdi soruyorum sana o örgüt içerisinde türk yok mu. varsa kendin için de balık muamelesiyle bir pay çıkardın mı hiç buradan. Eğri oturup doğru konuşalım şimdi.

    -----------------------------

    pkk dediğin örgütün içinde bir Türk olamaz onların soyunu araştır muhakkak vardır bi bozukluk hoja.

    -----------------------------

    Elde gerçek veriler olsa işin aslı o zaman ortaya çıkar ve hiç tartışmaya lüzum olmaz. Konu bu olmadığı için fazla uzatmak istemiyorum ama polis teşkilatının son sınıflara verdiği bir konferansla ilgili bir iki şey söylemek istiyorum. Konferansta bu örgütün ermenilerin işi olduğu ve kökenle alakalı değil de hayatta sıkıntı çeken ve cahil insanlara kurtuluş yolu olduğuna inandırılarak beslenen bir örgüt olduğu söylendi ki benim anlatmak istediğim de bu. örnek olarak da polislere karşı eylem yaparlarken ölü olarak elegeçen bir üniversite öğrencisini verdilerdi. koynundan mı ne bi mektup çıkmış slaytta o okundu. kızın pişmanlığı ve çaresizliği gözler önündeydi.

    -----------------------------

     

    ben de sapmış yerden dalsım ama kusura bakmayın ilgimi çekti

    pkk bir kere kürdistan amaçlı bi örgüt. ne işi var Türkün orda? polis bilmem ne örneği vermiş diyosun herşeyden önce kürtlerden istanbulda ankarada heryerde üni okuyan var ve de bunların arasında pkklısı da azımsanmayacak miktarda var. şimdi bu adam zaten belli amaçlarla gelmiş üniye, sonra bi şekilde dağa çıkmış. ben bu lavuğun çektiği ızdıraba da acımam. o askerimize kurşun sıkarken pişman olmuyor da dağda zor yaşam koşullarında çektiği eziyetlere mi acıyayım? gebersiz şerefsiz.

    pkkda hiçbir Türk bulunamaz. hadi eskaza bulunacak oldu, bu lavuklar o kadar mı salak alsınlar bunu?

    sonuç olarak ermenisi var dersin eyvallah, anası babasından biri Türk diğeri kürttür kendi de kürt olarak büyümüştür yine olabilir tamam, kürttür üni okumuştur tamam ama hiçbir Türk bulunamaz pkkda.


    -----------------------------

    Senin yaptığın direk olarak ben ne dersem o tavrı. burda yalan söyleyecek halim yok. konferansta ne dendiyse onu yazdım ki polis teşkilatına güvenmiyorsan yapabileceğim birşey yok. Bu takındığın tavır bile okunduğu zaman olumsuz etki yapar. kürt dediğin kişilere pkklı muamelesi yaparsan olmasa da öyle olur.

    Kendi ailenin bir ferdi bile dışlandığında ya da kendi kişisel özellikleriyle dalga geçildiğinde vs. ya başkaldırır ya da terkeder. Sosyal analizi iyi yapmak lazım.

    Benim canımı sıkan mesele genelleme. yanlış yapana ve yapanlara ne dersen de gıkım çıkmaz. Ama çıkıp da tüm araplar şöyledir, tüm yahudiler, tüm kürtler ya da Türkler şöyledir dendiğinde bu olmuyor. 

     

    Önemli bir nokta daha: Eğer güzeli anlatıyorsan anlatış biçimin de ona yakışır bir şekilde olmalı. Şöyle dinle ilgili konulara bir göz atarsan adam islam dinini savunuyor aklı sıra ama küfrederek.  İslama yakışmayan bir tavır. karşındakini ikna edeceğine karşşına alıyorsun. Türküm diyorsan yakışır bir şekilde konuşacaksın ki insanlar Türkiyeyi sevsin dağa çıkacaklar çıkmasın.

    Yahu Nerden verdim örneği bilmem ki. Uzamasın artık cevap yazacak vaktim yok pek.


    ...........................
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Aralık/2007
    Erkek
    Özetlemek gerekirse Filistin yönetimi kimin uşağı olduğunu belli ediyor işte. Olansa Filistin'in masum halkına oluyor. Filistinliler diye bir genelleme yapmak doğru değil bence.

    ...........................
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    bugün rte Doğu Türkistan'a one münit çekmediği için genel olarak tüm türkiyeye ırkdaşlarını nasılda sattı denebilir mi ? eğer denebilirse filistin için ağlayanları şimdi fırçalama çünkü aynı mantıkla gidersek bu sana da müstehak :)

    Kim Mahmud Abbas için ağlıyorsa git ona anlat derdini.Ben bugün Filistine nasıl üzülüyorsam Doğu Türkistana da öyle üzülüyorum ırkımdan oldukları için değil ! insan oldukları ve mazlum durumda oldukları için.Kimseden yardım göremez,kimseye sesini duyuramaz halde oldukları için ağlıyorum ! 

    Bunun araplarla ne alakası var ? Hee aynı şey araplarada olsa üzlürüm,sibiryalılarada olsa üzülürüm.Bu bir üzülme,mazlumun derdini ruhanide olsa paylaşmaktır ya böyle insani bir olayı nasıl oluyorda kafa tasçılıkla,siyasetle birleştiriyorsunuz şaşıyorum size !

    Yok abi yok bizim memleketimizde insan olmaktan önce politikacı,ırkçı olmak öğretiliyor,ondan oluyor böyle.. Önce dünya insanı olmayı öğrenin ! Bugün toprağınızda rahat rahat yaşarken size olduğu kadar adaletli davranmıyor hayat o insanlara ve unutmayın sizin ne filsitinde oğlunun kucağında oğlunun göz yaşlarını silerken can veren bir anadan ne de afrikada bir akbaba tarafından belkide canlı canlı yenmiş olan,o sefil,o aç aç ulan aç !!! bırak ideolojiyi,siyaseti karnını bir kez olsun doyuramadan ölen çocuktan üstün yanınız yok !

    Üüzlücem ulan böyle ırkçı böyle vicdanız zihniyetlere inat diye değil,insan olduğum için üzülücem arabınada üzülücem,çerkezinede,amerikalısınada ! Bir siyasetçinin tavrını bir ulusa yüklemekte ne oluyor ? Aynı şartlarda siz yaşarken sizin başınızda öyle birisi olduğu için size yardım edilmekten vazgeçilse ne olurdu ? Sorumlusu sen deilsin ama yapabileceğin hiç birşeyde yok buysa adaletiniz sizin inandığım Allah sizi kendi adaletinizle karşı karşıya bıraksın !..


    Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    Quarantine

    bahsettiğin tavırların mesajımda görüldüğüne inanmıyorum.

    hani bir daha okudum, yok göremedim.

    ben olanı söyledim. olanı söylerken de olabilir diyemem ki. yazdığım birşeyi daha kaçırmışsın, anası veya babası Türk olabilir ama kürt olarak büyümüştür dedim misal verdim. birkaç şeyi de yanlış anlamış olacaksın. çünkü kürtler pkklıdır genellemesi yapmadım yaptığım şey pkklılar kürttür diğerleri de anca ermeni rum bilmem nedir asla Türk yoktur aralarında demekti ki sözümü savunuyorum.

     

    Anlatış biçimi konusunda söylediklerin benim zaten her zaman dikkat ettiğim şeyler, hatta geyik konusuna bile çoğu zaman "ciddi bir konuya yazarken bu konuya yazdıklarımı gören biri ne der" diye yazıyorum. yine de hatırlatma için teşekkürler.

    sanıyorum uykusuzsun çünkü saat sabahın çok erken vakti ve söylediklerime yorumlamaların pek tutarlı değil.

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Filistin konusuna gelince, pkk kadar büyük bi genelleme tabi ki yapılamaz.

    ama açıkçası şunu düşünüyorum, rumları desteklemeyenlerin bir kısmı da kimseyi desteklemeyenler.

    yani 10 kişiden 5i rum taraftarıysa diğer 5i Türk taraftarı değil de bunların mesela 3ü iki tarafı da umursamayanlar.

    sonuç olarak filistinlilerin genel toplum olarak bizim onlara sahip çıktığımız kadar bize sahip çıkacaklarına inanmıyorum.

     

    bu arada pek kimsenin söylemediği birşeyler de var, filistinin yalnız bırakılmasının bir sebebi de diğer araplar tarafından çok da sevilmemeleri. bunda çeşitli kültür, mezhep ve tarih farklılıkları rol oynuyor. onlar da gavurlara mı yanaşmaya çalışıyor yalnız kalmamak için nedir anlayamadım. ama yanlış bir hamle yaptılar.

    filistin halkı kendi iyiliği için, Türkiye'yi kaybetmemek için en azından rumlara olan desteğin belli kesimlerce olduğunu vurgulamak zorunda.


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    Nikoteen

    sana tamamen katılıyorum

    istisna olarak benim gibiler de var onları karıştırmamak gerek

    benim gibiler kim?

    - filistine de uygurlara da  insan oldukları için aynı üzülüyorum

    - filistine gösterilen ilgi ve sevginin soydaş olmamıza rağmen uygurlara eşit ölçüde gösterilmemesinden rahatsızlık duyuyorum.

     tabi bahsettiğim ilgi siyasi ilgi. hükümetten birileri veya cumhurbaşkanı çıkıp Çin'e biraz daha sert bir uyarı yapmalıdır yani nota vermelidir bana göre. filistn için söylenenler dünya tarihinde görülmemişti. başbakan çıkacak müttefik bir ülkenin liderine "öldürmeyi iyi bilirsiniz" gibi argo laflar kullanacak. böyle bir olay oldu. Çin'e aynısını yapalım demiyorum çünkü üslup tatsızdı, Çin'e diplomatik yoldan aynı ölçüde sert çıkılmal.

    Filistinliler hiç olmazsa birkaç bombaya, silaha sahip. kendilerini savunabiliyor hatta saldırı yapabiliyor.

    Uygurlar? hepsi sivil...


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2008
    Erkek
    benim bundan 1 yıl önce filistinliler hakkında yazdıgım birşey yüzünden RENE den dahi uyarı almıştım ama görüyoruzki Boşuna Yazmamışım haklı çıktım bunlar kancık millet bizi arkadamızdan vurmaya alışmışlar .

    insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek
    oh oh az bile oldu b(s)ize besle kargayı oysun gözünü

    T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2006
    Erkek
    inadına israil, saldır israil, koçumsun israil =)

    kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    inadına israil, saldır israil, koçumsun israil =)
    -----------------------------

    oyuna gelme hoca, israilin topraklarımızda gözü var.

    filistine van fülütün seçim yatırımı olduğunu hala anlayamadı bazıları...an minit olmasaydı %30lara düşerdi


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    inadına israil, saldır israil, koçumsun israil =)
    -----------------------------

    oyuna gelme hoca, israilin topraklarımızda gözü var.

    filistine van fülütün seçim yatırımı olduğunu hala anlayamadı bazıları...an minit olmasaydı %30lara düşerdi


    -----------------------------
    tekbir getiriyoz demi hocam türkiye islam cumhuriyetinide kuralm olsun demi

    anca böle oyuna gelme dersiniz


    T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 7416 Toplam Mesaj: 72