Film İzlemek Mi İstiyosunuz (Online+Kaliteli)
-
site güzel de seo açısından zayıf. yani google da sıralamalara giremez. seo ve sef optimizasyonları yap bence. örnek olarak www.filmizletv.net buraya bakabilirsin. Burasıda iyi sitedir.
-
Bizim altyazili.com u birebir kopyalamışınız hacı ne iş?
-
asla reklam almayacak site ilk günden pop reklam mı almış yoksa yanlış mı görüyor bu astigmatlı gözlerim.
-
@TheColtFire düzelttim hocam
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
asla reklam almayacak site ilk günden pop reklam mı almış yoksa yanlış mı görüyor bu astigmatlı gözlerim.
-----------------------------Neresinde hocam, izleme sayfasındakileri diyorsan onlar site ile alakalı değil, filmlerin barındığı sunucu ile alakalı.
-
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------Birisi bana cevap verecek mi?
-
CasTeaL bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------Neresinde hocam, izleme sayfasındakileri diyorsan onlar site ile alakalı değil, filmlerin barındığı sunucu ile alakalı.
-----------------------------biraz inceledim evet embed ile alakalı reklamlarmış.flv al diyicem ama flv adresi her istekte değişiyor bu da moda oldu mk =) * kaynaktaki embed.php i filtreleyip kendi embed.php e çekersen reklamlardan sıyrılırsın.
-
trampfd bunu yazdı:
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------Birisi bana cevap verecek mi?
-----------------------------birebir değil hacı :)
Popüler Filmler
bölümünü almamışlar :)
edit : ayrıca tasarım free ise bi sorun yoktur. ama sana özelse ooppss :|
-
çizik
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------birebir değil hacı :)
Popüler Filmler
bölümünü almamışlar :)
edit : ayrıca tasarım free ise bi sorun yoktur. ama sana özelse ooppss :|
-----------------------------Tasarım öyle ahım şahım değil ama biz yapmıştık, free değil.