Film İzlemek Mi İstiyosunuz (Online+Kaliteli)
-
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------birebir değil hacı :)
Popüler Filmler
bölümünü almamışlar :)
edit : ayrıca tasarım free ise bi sorun yoktur. ama sana özelse ooppss :|
-----------------------------Tasarım öyle ahım şahım değil ama biz yapmıştık, free değil.
-----------------------------zamanında da biri tbt ye benzer bi script yazmıştı. çok benziyordu. hoop ne ayak mı dediler??
Sonuçta sistemi Casteal kodladı. Wp gibi hazır sistem değil.
Tasarımın sisteme uyarlandığını yani alıntı olduğunu belirttik.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
zamanında da biri tbt ye benzer bi script yazmıştı. çok benziyordu. hoop ne ayak mı dediler??
-----------------------------Alıntı değil "çalıntı" olduğunu belirtmeniz lazım, ama başta gelip bize sorsaydınız size yardımcı bile olurduk.
Sadece cevabı merak ettiğim için sordum, cevabınız çok güzel, yavuz hırsız misali.
Ciddiye alsam oturur uğraşırdım ama bol şans diliyorum size.
-
trampfd biz de sana bol şans diliyoruz.
-
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
zamanında da biri tbt ye benzer bi script yazmıştı. çok benziyordu. hoop ne ayak mı dediler??
-----------------------------Alıntı değil "çalıntı" olduğunu belirtmeniz lazım, ama başta gelip bize sorsaydınız size yardımcı bile olurduk.
Sadece cevabı merak ettiğim için sordum, cevabınız çok güzel, yavuz hırsız misali.
Ciddiye alsam oturur uğraşırdım ama bol şans diliyorum size.
yerinde olsam uğraşırdım. Çok yakışıksız hareket -
Dizilerde eklenecek mi sadece film mi olacak?
-
Bu tür sitelerden izlemem indiririm çekerim dvdye 5-6 tane film arşive eklerim, sizi kötülemek için falan söylemiyorum.eğer film falan upload edilecekse yardımcı olabilirim. Yolunuz açık olsun.
-
eline sağlık hoca güzel olmuş :)
-
tebrik ediyorum. :)
-
-
Güzel, başarılı çalışma hocam..Buda bizim sitemiz ---- www.hdfilmizlet.net .. reklamsız, kaliteli görüntülü filmler, divx filmler, alt yazı ve türkçe dublaj.. elimizden geldiğince divx ve tek link film eklemeye çalışıyoruz.