Film İzlemek Mi İstiyosunuz (Online+Kaliteli)
-
güzel site
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------
divx player yükledim hala eksik eklenti diyor.
-----------------------------hocam bir çok kişi izliyor şu and afilmi.
http://licy.net/sss.php burayı bir daha gözden geçirirmisin.
-
FOXXLY bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
Güzel, başarılı çalışma hocam..Buda bizim sitemiz ---- www.hdfilmizlet.net .. reklamsız, kaliteli görüntülü filmler, divx filmler, alt yazı ve türkçe dublaj.. elimizden geldiğince divx ve tek link film eklemeye çalışıyoruz.
-----------------------------hocam biz senle link takası yapmıştık hiç haber vermeden kaldırmışsın ?
-----------------------------hocam can sıkıntısından şu konuya dönüp bakmasam görmicem yorumunu.İnsan bi özel mesaj atar demi (: Hangi site hocam ?
-
hocam bundan sonra sitenin fanatiğiyiym + film videolarını çalacam bilgine :)
-
özel mesaj attım.Bir yanlışlık olmuştur.İnan hatırlamıyorum.Eğer dediğin gibiyse telafi ederim hocam.Sen kaldırırsın ben koyarım linkini.
-
hocam zahmetli olur ama filimleri yüklü olduğu sunucudan çekip youtube a yüklerseniz siteye öyle eklerseniz çok süper olur neden çünkü diğer video sunucuları sorunlu oluyor izlerken
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------eywallah hocam da :D videoları neden çalasın yahu :D izle işte sitede :D
-
film ler türkçe mi alt yazılımı onu anlayamadım :D
he birde film ler açılmıyor anlamadım bir türlü....
-
myblackworldweb bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------eywallah hocam da :D videoları neden çalasın yahu :D izle işte sitede :D
-----------------------------hepsi belese indirmeden izleye çekecem :) nihahaha kaliteliymiş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hepsi belese indirmeden izleye çekecem :) nihahaha kaliteliymiş
-----------------------------:D bu arada tahribat.com da anasayfa da reklam yayınladı Aytek hocam sağolsun ;)