Film Müzik Depolanır Kargolanır (Ücret Karşılığında)
-
5-6 tane film başına gibi bir ücretle film çekip kargolama yapabilirim ne akdar talep olur bilmiyorum ama söyleyeyim dedim
edit:konu yeri Düzeldi
-
Bence tahribattan kimse almaz neden dersen tahribata üye olan birisi orta sınıf bir bilgisayar kullanıcısından daha iyidir bu yüzden kendi işini kendisi halleder indirir upload eder vs... ama bellide olmaz hayırlı satışlar dim ben,
Edit:Ayrıca konu yanlış yerde üstat doğru yere taşı bu aralar bu tip uygulamalra daha dikakt et,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Bence tahribattan kimse almaz neden dersen tahribata üye olan birisi orta sınıf bir bilgisayar kullanıcısından daha iyidir bu yüzden kendi işini kendisi halleder indirir upload eder vs... ama bellide olmaz hayırlı satışlar dim ben,
Edit:Ayrıca konu yanlış yerde üstat doğru yere taşı bu aralar bu tip uygulamalra daha dikakt et,
-----------------------------şansımı deneyeyim yinede
-
yüzlerce olursa o zaman olur işte atıyorum (HDD yi biz göndercez)
100 avi 10 tl
100 HD 20 tl
100 bluray 40 tl
gibisinden işte
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------yüzlerce olursa o zaman olur işte atıyorum (HDD yi biz göndercez)
100 avi 10 tl
100 HD 20 tl
100 bluray 40 tl
gibisinden işte
-----------------------------olur da biraz süre verirsen olur sen söyle şimdiden:d
-
up
-
napcan süreyi internetten mi indircen ? Hocam çok acemisin girme bence bu işlere
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------napcan süreyi internetten mi indircen ? Hocam çok acemisin girme bence bu işlere
-----------------------------tabi ki netten indiripcem zamanla çoğalır indirmeden hallederim ama şimdilik netten inmek zorunda:d
-
git al burdan asılmaya başla o zaman
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------git al burdan asılmaya başla o zaman
-----------------------------çekerimde isteğe bağlı boşu boşuna o kadar şeyi çekmeyeyim şimdi
-
abi senin internet hızı ne ?