Film Müzik Depolanır Kargolanır (Ücret Karşılığında)
-
Vbdream i dinlemelisin bence cok haklı
Eger para kazanmak istiyorsan çık piyasaya kafala birini hazır temalardan wp joomla falan yap, al 500-600 lira para, biraz uğras emek ver, o adam zaten eşine
dostuna söyler, onlara da site yaparsın parayı cıkartırsın, ben ögrenciyken 2-3 bin llira kazandım öle, sitelerde o kadar dandik ki, ama adamlar beğenmişlerdi :)
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Bkz. "NetLimitsize Yeni Geçen Sendromu"
-----------------------------ama yinede girişimci arkadaşlarımızın olması güzel.. birgün onun da ayakları yere basıcak :)
-----------------------------hocam pek istediğim mümkün değil ama ne bileyim şuan güzel bir şey gibi geliyor bakalım ne oalcak
-
Beyler tamam ustune gıtmeyın adamın ıhtıyacı varmıskı acmıs :) Oda bılıyordur bazı seylerın zor oldugunu. Umarım alacak bır kac kısı daha cıkar. Kolay gelsın
-
hayırlı satışlar
bide müzik mi satıyon haci .d
-
tbtde bunu yapan başkası daha vardı..
-
Hocam Jdownloader icat olmusken kim müzige para verirki :)
Upload işide ölmek üzere. Rapid,Hotfile,Wupload. Uploaderler bıktı artık emeklerin boşa gitmesinden. Bence girme bu işe pek. Hevesle giriliyo ama emeği karşılamıyo gelen para. Hiç ugrasma değmez. Ama eş dost varsa etrafta o olabilir. Ben memleketimde bilgisayarcıyım. Oyun-Film-Müzik satıyorum ama alan adam kasadaki power tusunu 0da iken pcyi acmaya calısan, formatı bilgisayarın en üst düzey bilgisi sanan insanlara satıyorum :D
-
hocam ben surdan çıktım bu işe insanlar mağlum zaman kıymetli ve birçok insan film izlemek istediğinde önünde 100-1000lerce seçenek olsun ve tek tıkla istemek istiyorlar donma ksılma falan olmasın diyorlar bi filmindirmek nerden baksan 20-30 dk bulur normal birinde niçin önce filmi bulucak sorna upload sitesi için cookie üyelik arayacak 5-10 patlamış üyelik isteyecek bir de yanlış film indirirse takamam tüm şevki kaçar bende zamanda bol üyelikle maşallah bi tane buldum 4 aylık bende başka sömüreni yok gibi mis gibi takılırım diyorum ha bu benim hiçbir zaman tabiki tam anlamı ile işim olmaz
-
Murat arkandayım kardeşim :D
-
Bırakın adam birşeyler yapma çabasında :)