Film Müzik Depolanır Kargolanır (Ücret Karşılığında)
-
Tahribatta bu ilan :)))
Hocam anca TeraByte söylersen alıcı cıkabilir.
Yinede bilmiyorum dersen her bütçeye göre o zaman iş değişir .... -
internet hızın 8 mbit tam tamına geliyor 960-970 tamam çok hızlı değil bu arada bilerek fiyat belirtmedim piyasayı bilmiyorum ki
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------internet hızın 8 mbit tam tamına geliyor 960-970 tamam çok hızlı değil bu arada bilerek fiyat belirtmedim piyasayı bilmiyorum ki
-----------------------------olum git liseni oku sen derslerine kafa yor bilmedeğin denizlere deryalara yelken açıp hem kendini hem milleti mağdur etme. Elinde arşiv yok, arşivi geç arşivlik boş alan bile yoktur. 8 mbit internet hızı 200 GB HD ile olacak iş değil bu.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------internet hızın 8 mbit tam tamına geliyor 960-970 tamam çok hızlı değil bu arada bilerek fiyat belirtmedim piyasayı bilmiyorum ki
-----------------------------olum git liseni oku sen derslerine kafa yor bilmedeğin denizlere deryalara yelken açıp hem kendini hem milleti mağdur etme. Elinde arşiv yok, arşivi geç arşivlik boş alan bile yoktur. 8 mbit internet hızı 200 GB HD ile olacak iş değil bu.
-----------------------------ende biliyorum bunu tam yapanlar kadar abartamayacağımı ama bir yerden başlamam lazım tasarımla uğraşıyorum flash falan pc eski yenilemek için bi yerden kazanç lazım bana
-
cocuğun şevkini kırmayın abi bırakın başlasın ufaktan tüm kemal sunalın filmlerini topla 30 liraya alırım izmir-istanbuldaysan sana hddmi veririm kopyalarsın sakın ha googledan çekmeyesin ha flv felan olmayacak rip olması lazım :)
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------ende biliyorum bunu tam yapanlar kadar abartamayacağımı ama bir yerden başlamam lazım tasarımla uğraşıyorum flash falan pc eski yenilemek için bi yerden kazanç lazım bana
-----------------------------eleman birşey bilmediğin için bildiğini yapabileceğini düşünüyorsun hatta eminsin. Ben diyorumki bizde geçtik o yollardan mağdur etme milleti. 100 avi 10 TL,
1 avi 700-900 mb ortalama 800 diyelim. 100 avi 10 TL. En basitinden kendine bir 100 avi pakedi oluştursan, 800 x 100 = 80 GB = 80000 MB (bana 1024 muhabbeti yapmayın HD üreticileri /1000 işletim sistemleri /1024 olarak hesaplar.) ortalama hızın 1 mbit olsun. 80000 sn = 1333 dk yaklaşık bir gün 1440 dk desen sen 24 saat download yapacaksın ve 10 TL kazanacaksın. Ki downloaddan beter kendi HD den adamın HDsine dosya kopyalama olayı var oda bir kaç saat sürer. Git babandan yeni pc iste ders çalışcam söz de bu iş alın teriyle olmaz biraz dolandırıcılık yap babayı kandır.
edit: dostum flash tasarım yapıyorum deme bana zaten http://misyapi.net/, önceliklerini belirle bu bir meslek. Hani hazırkodlar, editlenmiş templateler falan bunlarla anca akrabını sevindirirsin adam sana harçlık niyetine verir zaten hizmet bedelini ama dışarda hayat zor yani ayıptır sölemesi adam parasını verdiyse amına kor en ufak eksiklikte laf eder ve birşey diyemezsin. Ben sana bu işleri bırak demiyorum, ama önceliğin okul onu şaşırma ve biliyorum, yaparım ne var edasıyla dolanma yapamazsın çünkü sadece izle.
-
Bkz. "NetLimitsize Yeni Geçen Sendromu"
-
Hocam boşver ya :] arşiv oluşturmak dünya kadar zamanını alır zaten :]
-
yardım edin cocuğa ya nolcak isteyin bişeyler işte ben alcam hacılar siz de buyrun
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Bkz. "NetLimitsize Yeni Geçen Sendromu"
-----------------------------ama yinede girişimci arkadaşlarımızın olması güzel.. birgün onun da ayakları yere basıcak :)