folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Film Müzik Depolanır Kargolanır (Ücret Karşılığında)

Film Müzik Depolanır Kargolanır (Ücret Karşılığında)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Tahribatta bu ilan :)))

Hocam anca TeraByte söylersen alıcı cıkabilir.
    Yinede bilmiyorum dersen her bütçeye göre o zaman iş değişir ....

Busiest men find the most time....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

internet hızın 8 mbit tam tamına geliyor 960-970 tamam çok hızlı değil bu arada bilerek fiyat belirtmedim piyasayı bilmiyorum ki 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

internet hızın 8 mbit tam tamına geliyor 960-970 tamam çok hızlı değil bu arada bilerek fiyat belirtmedim piyasayı bilmiyorum ki 

olum git liseni oku sen derslerine kafa yor bilmedeğin denizlere deryalara yelken açıp hem kendini hem milleti mağdur etme. Elinde arşiv yok, arşivi geç arşivlik boş alan bile yoktur. 8 mbit internet hızı 200 GB HD ile olacak iş değil bu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

olum git liseni oku sen derslerine kafa yor bilmedeğin denizlere deryalara yelken açıp hem kendini hem milleti mağdur etme. Elinde arşiv yok, arşivi geç arşivlik boş alan bile yoktur. 8 mbit internet hızı 200 GB HD ile olacak iş değil bu.

ende biliyorum bunu tam yapanlar kadar abartamayacağımı ama bir yerden başlamam lazım tasarımla uğraşıyorum flash falan pc eski yenilemek için bi yerden kazanç lazım bana

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cocuğun şevkini kırmayın abi bırakın başlasın ufaktan tüm kemal sunalın filmlerini topla 30 liraya alırım izmir-istanbuldaysan sana hddmi veririm kopyalarsın sakın ha googledan çekmeyesin ha flv felan olmayacak rip olması lazım :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

ende biliyorum bunu tam yapanlar kadar abartamayacağımı ama bir yerden başlamam lazım tasarımla uğraşıyorum flash falan pc eski yenilemek için bi yerden kazanç lazım bana

eleman birşey bilmediğin için bildiğini yapabileceğini düşünüyorsun hatta eminsin. Ben diyorumki bizde geçtik o yollardan mağdur etme milleti. 100 avi 10 TL,

1 avi 700-900 mb ortalama 800 diyelim. 100 avi 10 TL. En basitinden kendine bir 100 avi pakedi oluştursan, 800 x 100 = 80 GB = 80000 MB (bana 1024 muhabbeti yapmayın HD üreticileri /1000 işletim sistemleri /1024 olarak hesaplar.) ortalama hızın 1 mbit olsun. 80000 sn = 1333 dk yaklaşık bir gün 1440 dk desen sen 24 saat download yapacaksın ve 10 TL kazanacaksın. Ki downloaddan beter kendi HD den adamın HDsine dosya kopyalama olayı var oda bir kaç saat sürer. Git babandan yeni pc iste ders çalışcam söz de bu iş alın teriyle olmaz biraz dolandırıcılık yap babayı kandır.

edit: dostum flash tasarım yapıyorum deme bana zaten http://misyapi.net/, önceliklerini belirle bu bir meslek. Hani hazırkodlar, editlenmiş templateler falan bunlarla anca akrabını sevindirirsin adam sana harçlık niyetine verir zaten hizmet bedelini ama dışarda hayat zor yani ayıptır sölemesi adam parasını verdiyse amına kor en ufak eksiklikte laf eder ve birşey diyemezsin. Ben sana bu işleri bırak demiyorum, ama önceliğin okul onu şaşırma ve biliyorum, yaparım ne var edasıyla dolanma yapamazsın çünkü sadece izle.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bkz. "NetLimitsize Yeni Geçen Sendromu"

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Hocam boşver ya :] arşiv oluşturmak dünya kadar zamanını alır zaten :]

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yardım edin cocuğa ya nolcak isteyin bişeyler işte ben alcam hacılar siz de buyrun

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

Bkz. "NetLimitsize Yeni Geçen Sendromu"

ama yinede girişimci arkadaşlarımızın olması güzel.. birgün onun da ayakları yere basıcak :)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 3057 Toplam Mesaj: 30