Final Soruları Elime Geçti Yardım ?
-
hocam sen de mezun olmayıver, eksik kal ne olacak sanki
-
nevorapat bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıkasv4 bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Buyur kitabı paylaştım. Bir zahmet okursan eğer oradaki bütün soruları götünle cevaplarsın.
Peyami Safa - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu.epub
http://www15.zippyshare.com/v/WVGJMHf3/file.htmlhocam kitabı okumaya vaktim yok bugun ögrendim kitabtan sordugunu
yuh amk cıdden yuh okutman okuyun dıye kıtap lıstesı vermıstır. onu da gıdıp okumayıp cevapları ıstıyorsun . ben boyle rezillik görmedim arkadaş.
hadi cok detay denklem olur vs sorarsın spesifik bir konu olur sorarsın tamam da bu kadar basıt bır olayı ıcın . boşuna gıtmeyın okula zamanınızı harcıyorsunuz.
buradan da cıkar bırı ıbnelıgıne o hocaya gıdıp boyle boyle yapıyor derse apışırsın hiç mi aklına gelmıyor .
Aramızda okadar yavşak olduğunu sanmıyorum ? Bizde de vardı 20 tane kitap verdiler vize ve final için ayrı ayrı 20 kitap nasıl okucaksın acaba?
Sanki 1000'er sayfalık yüzüklerin efendisi serisini okumanızı istiyorlar. Size verilen kitapların en kalını maksimum 200 sayfadır. Üniversite seviyesindeki adamın dakikada 1 sayfa okuduğunu (daha fazla olmalı da ortalama alalım) hesaba katarsak 120 sayfalık bir kitabı okumak 2 saatini alır. Bir film süresi. 20 kitabı 2 günde okuyup getirin demediklerine de adım gibi eminim. 31 Ocak'ta yapılacak sınavın sorularını görüyoruz. 4 haftada 120 sayfayı okuyamayacak adamın o bölümde işi yok. Kaldı ki o kitaplar kallavi dilli edebi metinler değil. Dilleri anlaşılmaz değil. Bunları bu sürelerde okuyamayıp, anlamakta zorlanıyorsanız açıkçası pek kasmamak lazım. Dil okuyorsunuz arkadaşlar. Elbette bol okuyacaksınız. Okumak zor geliyorsa başka bölüm seçecektiniz.
-
mataramasuko bunu yazdı
-
ApuLitik bunu yazdımataramasuko bunu yazdı