folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Final Soruları Elime Geçti Yardım ?

Final Soruları Elime Geçti Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam sen de mezun olmayıver, eksik kal ne olacak sanki

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    kasv4 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Buyur kitabı paylaştım. Bir zahmet okursan eğer oradaki bütün soruları götünle cevaplarsın.

Peyami Safa - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu.epub
    http://www15.zippyshare.com/v/WVGJMHf3/file.html

hocam kitabı okumaya vaktim yok bugun ögrendim kitabtan sordugunu

yuh amk cıdden yuh okutman okuyun dıye kıtap lıstesı vermıstır. onu da gıdıp okumayıp cevapları ıstıyorsun . ben boyle rezillik görmedim arkadaş.

hadi cok detay denklem olur vs sorarsın spesifik bir konu olur sorarsın tamam da bu kadar basıt bır olayı ıcın . boşuna gıtmeyın okula zamanınızı harcıyorsunuz. 

buradan da cıkar bırı ıbnelıgıne  o hocaya gıdıp boyle boyle yapıyor derse apışırsın hiç mi aklına gelmıyor .

Aramızda okadar yavşak olduğunu sanmıyorum ? Bizde de vardı 20 tane kitap verdiler vize ve final için ayrı ayrı 20 kitap nasıl okucaksın acaba? 

Sanki 1000'er sayfalık yüzüklerin efendisi serisini okumanızı istiyorlar. Size verilen kitapların en kalını maksimum 200 sayfadır. Üniversite seviyesindeki adamın dakikada 1 sayfa okuduğunu (daha fazla olmalı da ortalama alalım) hesaba katarsak 120 sayfalık bir kitabı okumak 2 saatini alır. Bir film süresi. 20 kitabı 2 günde okuyup getirin demediklerine de adım gibi eminim. 31 Ocak'ta yapılacak sınavın sorularını görüyoruz. 4 haftada 120 sayfayı okuyamayacak adamın o bölümde işi yok. Kaldı ki o kitaplar kallavi dilli edebi metinler değil. Dilleri anlaşılmaz değil. Bunları bu sürelerde okuyamayıp, anlamakta zorlanıyorsanız açıkçası pek kasmamak lazım. Dil okuyorsunuz arkadaşlar. Elbette bol okuyacaksınız. Okumak zor geliyorsa başka bölüm seçecektiniz. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

hocam sen de mezun olmayıver, eksik kal ne olacak sanki

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    ApuLitik bunu yazdı