Finans Uzmanı Nasıl Olurum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

mckinsey'ye girme zaten. ben bir kere görüşmeye gittim, ağzıma sıçtılar desem yeridir. görüşme bittiğinde 2+2 ne diye sorsalar 5 miydi derim. zaten içeri girdim elime zarf tutuşturdular bunu söylemeden açma gibi tribe soktular ne ola ki bu zarf diye.

sonra iş yerinde olan tecrübelerimi anlatmamı istediler. bende başladım işte böyle bir sorun vardı böyle yaptım şunu denedim vs. adam durdurdu beni. bu olayları kronolojik ve gruplayarak anlatmamı istedi fln :S baya bi kafa açtılar. maaşlar çok iyi ama orası çok üstün adamların gideceği yerler ve hayatla bağınızı kopartabilirler çalışma süresi bakımından.

finans uzmanı çalışarak olunur. kursla pek olacağını zannetmiyorum çünkü her firmanın kendi sistemi kendi analizi var. kursta sana gösterdiği şeyi hiç kullanmayabilirsin. aslında firmalar senin hangi olaylarda ne yaptığına bakıyor. ne kadar yararlı olursun ona bakıyor.

Bana daha önce bir kitapçık ve örnek mülakat sunumları yolladılar. Hatta önden bir partnerle görüştürüp gerçek mülakattan önce koçlukta verdiler. 
    sana mülakat yöntemini anlatmamaları ayrı götülük olmuş.

ben partnerle en son yemeğe çıktım, teklif süperdi ama ilk dogan çocuğunu şirkete kurban etmen lazım

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

mckinsey'ye girme zaten. ben bir kere görüşmeye gittim, ağzıma sıçtılar desem yeridir. görüşme bittiğinde 2+2 ne diye sorsalar 5 miydi derim. zaten içeri girdim elime zarf tutuşturdular bunu söylemeden açma gibi tribe soktular ne ola ki bu zarf diye.

sonra iş yerinde olan tecrübelerimi anlatmamı istediler. bende başladım işte böyle bir sorun vardı böyle yaptım şunu denedim vs. adam durdurdu beni. bu olayları kronolojik ve gruplayarak anlatmamı istedi fln :S baya bi kafa açtılar. maaşlar çok iyi ama orası çok üstün adamların gideceği yerler ve hayatla bağınızı kopartabilirler çalışma süresi bakımından.

finans uzmanı çalışarak olunur. kursla pek olacağını zannetmiyorum çünkü her firmanın kendi sistemi kendi analizi var. kursta sana gösterdiği şeyi hiç kullanmayabilirsin. aslında firmalar senin hangi olaylarda ne yaptığına bakıyor. ne kadar yararlı olursun ona bakıyor.

Bana daha önce bir kitapçık ve örnek mülakat sunumları yolladılar. Hatta önden bir partnerle görüştürüp gerçek mülakattan önce koçlukta verdiler. 

ben partnerle en son yemeğe çıktım, teklif süperdi ama ilk dogan çocuğunu şirkete kurban etmen lazım

şimdi dünyanın en büyük asset management şirketinde çalışıyorum(isim veremiyoruz ama google biliyor), baya güzel. kendini geliştirmen için çırpınıyor adamlar ve mütiş konfor sağlıyorlar. bi sürü program var yan benefitler var. türkiyede böyle bir şirket kafasının olduğunu pek sanmıyorum.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

uzmanlaşırsan kendine çalış neden millete çalışıyorsun 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

yok mu sürpriz yasası sürpriz masası birşeyler..

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Cost kontrol, depo, muhasebe stok alanlarda eleman olarak çalılmaya başlayarak.

Küçümsediğim içşnnfalan değil ha yanlış anlaşılmasın tam tersine bildiğim iyi yerlere gelmiş malimi işlemler finansçılar buralardan eleman olarak geçmiş. 

Para piyasaları içinse, borsayla yatıp kalkmak yeterli. Ama bu alanlar, dikey diploma ister yani finasn falanda okımalısın

siyahbereli tarafından 13/Ara/22 09:38 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Baysevgi başlığı sanarak girdim

Yemin ederim aynı yorumu yapmaya girdim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

bankada operasyonda çalışıyorum, çeşitli firmaların finançıları ile talimat ile işlem yaptığımızdan dolayı iletişimdeyiz. büyük bilinen firmaların finançıları zaten bizle iş yapmazlar özel bankacılık ile iletişimde oluyorlar. ama onun haricindekilere baktığım zaman burada da bahsedildiği gibi vasat tipler. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

bankada operasyonda çalışıyorum, çeşitli firmaların finançıları ile talimat ile işlem yaptığımızdan dolayı iletişimdeyiz. büyük bilinen firmaların finançıları zaten bizle iş yapmazlar özel bankacılık ile iletişimde oluyorlar. ama onun haricindekilere baktığım zaman burada da bahsedildiği gibi vasat tipler. 

pattis sen yutub yapıyordun, ekmek çıkmayınca bankacı mı oldun?

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    patates bunu yazdı

hyr, youtube yapmak istemiştim. ekipman alabilmek için bankadan teklif gelince başladım. 3 yıl sonunda ayrılmayı planlamıştım. pandemi tüm süreci altüst etti kapital sistemin çarkları arasındayım 5 yıldır. :)

şu an duruma göre bir amerika olayım var. yada biraz daha bu taraflarda vakit geçiricem. Bu arada ocak ayı itibari ile yine youtube ve podcast filan başlayacağım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    patates bunu yazdı

... amerika olayım var. ...

gerisi hikaye. kurtar kendini kapitalist düzenden

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2712 Toplam Mesaj: 23
finans