Finans Uzmanı Nasıl Olurum?
-
LynXMaSTeR bunu yazdıpatates bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıpatates bunu yazdı
bankada operasyonda çalışıyorum, çeşitli firmaların finançıları ile talimat ile işlem yaptığımızdan dolayı iletişimdeyiz. büyük bilinen firmaların finançıları zaten bizle iş yapmazlar özel bankacılık ile iletişimde oluyorlar. ama onun haricindekilere baktığım zaman burada da bahsedildiği gibi vasat tipler.
pattis sen yutub yapıyordun, ekmek çıkmayınca bankacı mı oldun?
...
amerika olayım var. ... gerisi hikaye. kurtar kendini kapitalist düzenden
evet banka bir yıl ücretsiz izin veriyor yurtdışında dil okulu için. o şekil gidip oralarda dükkan filan alabilirim. 40 80 bin dolar arasında alabiliyorsun filan dediler. bunlara gerek ekalmadan mayısta greencard çıksa en güzeli o olacak.
Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim benim youtube kanalı foto düzenleme üzerine filandı. ve ben mobil foto düzenleme işlerine hala sıcak bakamıyorum ve piyasa tamemen mobile döndü. kendi apmak istediğim içerikler biraz konuşabilme üzerine lakin bankada çalıştığım için beni otosansüre zorluyor. o yüzden başlayamadım birtürlü. bakacağız :)
patates tarafından 13/Ara/22 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
TxT bunu yazdı
uzmanlaşırsan kendine çalış neden millete çalışıyorsun

öylesine söylemedim, böyle prob firmaları var bilirsin eğer finans içerisinde trade konusunda kendini geliştirirsen ek bir gelir olur hatta sadece buna çalışan arkadaşlarım var reel 200.000 $ fon yönetiyor.
bilmeyenler için https://trueforexfunds.com/ https://ftmo.com/en/ siteler var bunlar diyo ki traderlığına güveniyorsan gel bizim paramızı yönet. paketler alıyorsun örn 10.000 $ lık paket için 100$ yatırıyorsun sonra hesap açıyolar 10k tanımlı ilk ay %10 kar yaptırman lazım sonraki ay %5 toplamda max bakiyenin %10 kaybına izin veriyor geçersen bu challenge ları fonu yönetiyorsun aldığın kârın %70- %85 ini sana veriyor ayrıca ilk girerken yatırdığın parayla birlikte. Ben normal tradelerden elde ettiğim karla 2023 içerisinde deneyeceğim, yukarıdaki bitirdiğim 2. demo
işin özü deneyimli bi alanınsa bura 2023 hedeflerine koy kolay değil ama yapılır..
TxT tarafından 13/Ara/22 18:14 tarihinde düzenlenmiştir