Firefox, PC Yakıyor (?)
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Biz orjinaden yanayız..
IE den kopamayız..
-----------------------------try chrome
-
gitttim ram aldım lan firefox doya doya kullansın diye :D
yarasın koçuma :F
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------zuhahahahahah yarıldım hocam :D
-
bütün kuşları miktiniz bi leylek mi kaldı, o kadar hayvan gibi oyunları oynuyosunuz sonra firefoxun kullandığı 50 mb ı çok görüyosunuz
(niye sinir yaptıysam :D:D)
firefox ne biçim bişeysin sen , bağımlılık yapıyor bi de avukat gibi savunduruyor kendini şerefsizim -
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------:D :D
gelin arkadaşlar firefox'u sevme ve yaşatma derneğini kuruyoruz
-
XpertVision bunu yazdı:
istesemde bırakamıyor firefox artk nerdeyse parçam olmuş :D
katılıyorum sana ama sitenin geneline bakarsak Firefox kullanıyor -
İe diyenlere Sadece bilgisayardan anlamayan babam aramda gecen diyalogu yazıyorum.
Odamın önünden gecerken babamdan söyle bir ses
Babam: Ben programın.........
Ben: Ne oldu hangi program hata verdı
Babam: Bu ............ programı 2 saatte acmıyor sayfaları bu mavinin truncusu vardı nereye gizledin onu?
babam kolay kolay kufreden bır ınsan degıldır dusunun artık nasıl dellenmıs adamcagız İE diyenler bence bir kez daha düşünsün derim.
-
cyrpt bunu yazdı:
İe diyenlere Sadece bilgisayardan anlamayan babam aramda gecen diyalogu yazıyorum.
Odamın önünden gecerken babamdan söyle bir ses
Babam: Ben programın.........
Ben: Ne oldu hangi program hata verdı
Babam: Bu ............ programı 2 saatte acmıyor sayfaları bu mavinin truncusu vardı nereye gizledin onu?
babam kolay kolay kufreden bır ınsan degıldır dusunun artık nasıl dellenmıs adamcagız İE diyenler bence bir kez daha düşünsün derim.
-----------------------------Yapılan testler tam tersini söylüyor :D

Bunları bilip yaşamama rağmen halen firefox kullanıyorum. Neden kullanıyorum ak bilmiyorum :S Eklentilerimi hoşuma gidiyo acep :S
-
Bende 2005 te netscape,onun tavsiyesi ile firefox tilkisi ile tanıştım.İE kullanmadım kolay kolay ama geçen yıl Google Chrome u yanınladı.Firefox 2.5 bi yerlerde durur hala bi şeyler yapmak için chromu tanımayan uverturlar için.ama arada derken kaçamak derken şimdi sadece Chrome mevcut kullanım için.PC de kasan ne varsa kaldırıyorum RAM yiyen bu gerçek.
-
HaYVaN Kardeş (Ya yanlış anlamada böyle bir nick in arkasından kardeş kelimesini kullanınca bir an kendimi acayip hissettim :) ) Bnim derdim ie ile sadece 1 er hafta kullanığım programlar hakkında konusmak doğru olmaz operayıda , chrome muda 1er hafta kullandım ama FF deki rahatlığı yaşayamadım alışkanlıktan olsa gerek....