Firefox, PC Yakıyor (?)
-
opera deniycem mozilla kadar hızlıysa hayatımda temiz bi sayfa açıcam.
-
Bknz. Renegade firefox'un fanatik destekçilerinden

-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Bknz. Renegade firefox'un fanatik destekçilerinden

-----------------------------Fark ettiysen işletim sisteminde xp yazıyor hemen sağ tarafında :)
ve gene fark ettiysen ben xp kullanmam :)
cafedeyim :)
-
Ne bileyim dayı tilkiden sıkıldın da değişik arayışlar içerisine girmişsin sandım seni :\
-
opera'yı beğendim artk operacayım.
-
tekrar hatırlatayım firefox un hiç bir rahatlığı yoktur ki chrome kadar güzel olsun
firefox un tek kozu eklentileridir onlarda tamamen geldiğinde firefox yalan olacak ki zaten netscape tekrar hortlayacak bilen bilir.
firefox tarayıcısı hızlı deil niye hızlı diyorsunuz test sonuçlarıda ortada anlamadım gitti opera tabiki firefox dan hızlı ama chrome dan yavaş
opera ve safari bağımlılık yapar firefox un eklentileri bağımlılık yapar çünki opera da safari de chrome da farklı yerlerden vuruyor
uzun süre tüm tarayıcıları kullandım hepsi hala yüklü son sürüm ama gene de %95 chrome kullanıyorum çünki hız önemli benim için
-
hayvancım, o paylaştığın tabloya göre en iyi chrome, en skindirik ie, sen yanlış anlamışsın yavrucum =)
-
Firefox için az ram yeme programı gibi bişey vardı bi ara kullanmıştım.. Adını hatırlamıyorum saatin yanında küçük ff simgesi olarak takılıyodu
-
Chrome hızlı olabilir ama operadaki mouse hareketleriyle sayfaları yönetme çabukluğuyla onu yine sollar ;) Opera bambaşka.Yalnızca ram kullanımı biraz iyileştirilirse iyi olacak.Onun dışında 3 yıldır kullanırım şu saate kadar tek hata almadım, yarı yolda bırakmadı.Vazgeçilmezlerden.
-
evet kastığı doğrudur.Bende bunu uzun zaman önce farkettim ve altarnatif tarayıcı arayışına girdim.Nedense hangi tarayıcıyı denesem sayfa açılışı frifox gibi hızlı değildi.O yüzden tekrar geri dönmek zorunda kaldım..Eski frifox'u özlüyorum.. yapacak birşey yok umarım düzeltirler.