Firefox, PC Yakıyor (?)
-
lan hayvan yanlış anlamışsın be olm
orda diyoki herkes 1 kerede anlarken ie 7 kerede anlamıyo eline yazarak öğretiyoz diyolar
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
lan hayvan yanlış anlamışsın be olm
orda diyoki herkes 1 kerede anlarken ie 7 kerede anlamıyo eline yazarak öğretiyoz diyolar
-----------------------------Hacı ben krom ve saffariyi savunuyorum ki :\
-
ozaman ben yanlış anlamışsım :D
-
Çıktığı yıllardan beri Opera kullanırım...
-
noltalji yapın netscape indirip kullanın
-
Chrome browser yapılan testlerde en kalitelisi çıktı.
Gördüğünüz gibi google chrome performans olarak birinciliğini koruyor.İyide neden firefox ve explorer kullanıyoruz ??
Güzel soru neden firefox ve explorer kullanıyorsunuz ??
tabi ki birçok kişi bunu 'google chrome süper, eksiksiz' olarak algılıyor.Linuxtada aynı şekilde.Değil kardeşim.En iyisi olması açığının olmaması, problemin olmaması demek değildir.Chrome güzel işler yaptı.Sonra firefox falan taklit etti ama firefox büyüdü işin bokunu çıkarttı.
En sağlamı chrome.Güzeldir, kalitelidir, hızlıdır.
devamını İşte chrome browser İşte google kalitesi yazısında bulabilirsiniz (kendi blogum)
-
İlk çıktığı dönemden beri FF kullanırım, deli gibide savunurdum. Laptop naneleşti son aylarda. Özellikle akşam saatlerinde ram kullanımına yüklenince FF'den de bir bağlantıya tıklayınca pc donuyor. Fan hızlı çalışmaya başlıyor, alet ısınmaya başlıyor. Çözüm reset. Kıyısından dönmüşüz demekki 177'nin. Chrome'u ilk beta halinde kullandım şimdi kalıcı bi dönüş yaptım dün itibariyle.
-
linuxta firefox kullanıyorsan flashlı 3 tab açtımı offf...
işlemci : 2.13 3 mb l2 cache, 1066mhz fsb
ram: 4gb ddr2 800mhz
buna ramen flashlı 3 tabta linux donuyor.Nasıl birşey bu ?? Tam donmuyorda çok kötü kasıyor :-/