FM 2011 Oynayanlar ?
-
Fm 2011 oynayanlar , oyunda keşfettiğiniz genç yetenekler kimler ?
-
daha oyun doğru dürüst paylaşılmadı :S bilemiyoruz ama kakuta ya dikkat ;)
-
onu bunu bilmem alakasız ama manager 2005 te fredy adu ve fredy guarin manyaktı biri 14 biri 17 yasındaydı sinan kaloğlu ve papa waigo ikiliside forvette inanımazdı waigo 18 yasındaydı
-
fm 2011 de zezinho sol açıkta gayet iyi fiyatıda uygun
vaclav kadlec de çek forvetimiz gayet yetenekli
onun dışında türkiye den bi takımla oynuyosan (benim gibi) ensar baykan, atila turan, okay yokuşlu gibi yetenekli çocuklar var fiyatlarıda uygun talep gelirse uygun bi liste düzenleyebilirm bu konuyla ilgili umarım işine yararlar.
-
lukaku'yu tek geçerim
-
bende oynuyorum listemi yazarım toparlarsam..
-
hem turk takımları için hem de avrupadaki büyük takımlar için birer liste olursa iyi olur gerçekten. indirdim üşenmeyip kurarsam başlıcam :D
-
fm 2010de alberto paloschi fenaydı.
-
hacı oyuna zaten arsenaLLe basladım her FM de yaptıgım gibi . aLdığım yada istediğim oyuncuLarsa : Lukaku(mutlaka aLınması lazım 17 sındeyken 7.5 m£ ya aLdım . ) . Leonel GaLeano var .19 unda .ileride muthiş bi defans olucak :) . Areola diye bi kaLeci var PSG de . Khalifa vardı İsviçre de . şimdiLik bunLar . zaten aLmak baya uğrastırır. :)
-
10 gb çektim hala oyunu indiremedim saçma saçma şeyler çektim ya
-
ben keşfetmedeim ama :D udinesia da alexis sanchec deli gibi oynuyo valla :D 15$milyon saydım ama deydi :D (GS)