FM 2011 Oynayanlar ?
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------
hacı oyuna zaten arsenaLLe basladım her FM de yaptıgım gibi . aLdığım yada istediğim oyuncuLarsa : Lukaku(mutlaka aLınması lazım 17 sındeyken 7.5 m£ ya aLdım . ) . Leonel GaLeano var .19 unda .ileride muthiş bi defans olucak :) . Areola diye bi kaLeci var PSG de . Khalifa vardı İsviçre de . şimdiLik bunLar . zaten aLmak baya uğrastırır. :)
-----------------------------galeano yu bende aldım gerçekten güzel :)
sol bek olarak dodo yu aldım 1 sene oynatın coşuyor sonra :)
-
çizik
-
İng olarak indirsek türkçe yama yapabilirmiyiz ?
-
turkce yama için erken hacım ya. daha genc yetenekLer tam beLLi oLmadı . =) . bıkac aya cıkar tahmınım .
-
karahanx bunu yazdı:
turkce yama için erken hacım ya. daha genc yetenekLer tam beLLi oLmadı . =) . bıkac aya cıkar tahmınım .
-----------------------------oyunu hiç oynamadığım için türkçeden başlamak daha iyi diye düşünüyorum :d
-
PyramiD bunu yazdı:
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------oyunu hiç oynamadığım için türkçeden başlamak daha iyi diye düşünüyorum :d
-----------------------------o zaman FM 10 dan basLa derim . hem tum genc yetenekLer biliniyo , hemde turkce yama sorunu yok :) . make your choice :P
-
Arkadaşlar ben bu oyunu indiremedim nerden indirebilirim hotfile yok elimde torrentede 4 kere indirdim hepsi aynı çıktı steam adlı bişey yükleniyor oyundan bi haber beceremedim 2 gündür yardım edebilicek varmı
-
Gael Kakuta (Chelsea), Daniel Sturridge (Chelsea), Jano Ananidze (Spartak Moskova), Aaron Ramsey (Arsenal), Gareth Bale(Tottenham), Davide Santon (İnter), De Gea (Atletico Madrid), Marco Veratti (Takımını unuttum) daha bir sürü var aslında aklıma ilk gelen bunlar.Sıkıntı çektiğiniz mevkiyi yazarsanız ona göre söylemem daha kolay olur.
-
arkadaslar contrat ımzalatırken düşük ücret canımı sıkııyor takımda ne koç kaldı ne scout kımseye sozlesme ımzalatamıyorum..para var 7 mılyon euro ama bir turlu aylık haftalık yıllık maaslarını artıramıyorum.. var mı bir yöntemi..
-
Posmort3m bunu yazdı:
arkadaslar contrat ımzalatırken düşük ücret canımı sıkııyor takımda ne koç kaldı ne scout kımseye sozlesme ımzalatamıyorum..para var 7 mılyon euro ama bir turlu aylık haftalık yıllık maaslarını artıramıyorum.. var mı bir yöntemi..
-----------------------------transfer bütçesinden maaş bütçesine kaydır biraz parayı.