FM 2011 Oynayanlar ?
-
Pastore ile Hazard 'ı aldım harikalar walla.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar contrat ımzalatırken düşük ücret canımı sıkııyor takımda ne koç kaldı ne scout kımseye sozlesme ımzalatamıyorum..para var 7 mılyon euro ama bir turlu aylık haftalık yıllık maaslarını artıramıyorum.. var mı bir yöntemi..
-----------------------------transfer bütçesinden maaş bütçesine kaydır biraz parayı.
-----------------------------nasıl yapacagım onu :)
-
karahanx bunu yazdı:
hacı oyuna zaten arsenaLLe basladım her FM de yaptıgım gibi . aLdığım yada istediğim oyuncuLarsa : Lukaku(mutlaka aLınması lazım 17 sındeyken 7.5 m£ ya aLdım . ) . Leonel GaLeano var .19 unda .ileride muthiş bi defans olucak :) . Areola diye bi kaLeci var PSG de . Khalifa vardı İsviçre de . şimdiLik bunLar . zaten aLmak baya uğrastırır. :)
-----------------------------gunners forever \m/ :D
-
Posmort3m bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
arkadaslar contrat ımzalatırken düşük ücret canımı sıkııyor takımda ne koç kaldı ne scout kımseye sozlesme ımzalatamıyorum..para var 7 mılyon euro ama bir turlu aylık haftalık yıllık maaslarını artıramıyorum.. var mı bir yöntemi..
-----------------------------transfer bütçesinden maaş bütçesine kaydır biraz parayı.
-----------------------------tam hazırlamıyorum ama kulüp güveni kısmındaydı sanırım.
resim buldum. edit budgets ile düzenleyebilirsin.
http://img265.imageshack.us/img265/9546/besiktasjk4.png
maaşını - ye düşürme hiç bir zaman. kırmızı olmasın yani.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Posmort3m bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------tam hazırlamıyorum ama kulüp güveni kısmındaydı sanırım.
resim buldum. edit budgets ile düzenleyebilirsin.
http://img265.imageshack.us/img265/9546/besiktasjk4.png
maaşını - ye düşürme hiç bir zaman. kırmızı olmasın yani.
-----------------------------evet hocam aynen bu şekilde düzeliyo . ben transfer bütçemi 7M dan 0 a cektıgımı biLirim. :)
-
sen başarı yakala transfer bütçesi verirler zaten, maaşlar daha önemli elinde tutmak için adamları :)
-
bu arada barça guardioLa yı yolluyomus. yerine arsen Wenger Le beni düşünüyorLarmış . =)
-
saolun hacılar...bu maaşlar yuzunden 1 sezonum bosa gitti :) adamları elımde tutamadım sadece ben kaldım takımda :P kendim antrenman yapıp tek baısma maclara cıkyıyordum çok acı bir durumdu :))
-
v11.1.1 nerden indiririz bilgisi olan varmı
-
SilenC3 bunu yazdı:
v11.1.1 nerden indiririz bilgisi olan varmı