folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Football Manager 2009 Oynayan Müridler

Football Manager 2009 Oynayan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    hoca taktiğini deneyerek kendin bul derim..
    sitelerden aldığın taktiklerle başarılı olursunda o zaman ben zevk almıyorum belki sende almazsanın diye tavsiye etmiyorum...

ama en az bi dmc olsun diziliminde ve hatta Angelo Palombo yu alırsan tek dmc ile orta sahadan top geçirmezsin..
    klübü ne kadar para istiyosa ver hiç kafanı yorma çünkü sezon bitince bissürü teklif alıyo adam.. önce 10-15 milyon felan verirler kabul etme sonunda 50 milyona çıkıyolar..
    ben bikaç milyona aldım bu adamı tesadüfen bulduydum,dedim işallah paralar boşa gitmemiştir, 1 sezon oynadı ve deli oynadı attığı ara paslar olsun , top geçirmemesi olsun takıma çok büyük katkısı oldu.. 10-15-20 milyon gibi tekliflerin hepsini reddettim sonunda Inter 55 milyon önerince klüp direk kabul etti oyuncuda gitti elimden.. elinde tutamıyosun ama 1 sezonda yeter bu adama =)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca taktiğini deneyerek kendin bul derim..
    sitelerden aldığın taktiklerle başarılı olursunda o zaman ben zevk almıyorum belki sende almazsanın diye tavsiye etmiyorum...

ama en az bi dmc olsun diziliminde ve hatta Angelo Palombo yu alırsan tek dmc ile orta sahadan top geçirmezsin..
    klübü ne kadar para istiyosa ver hiç kafanı yorma çünkü sezon bitince bissürü teklif alıyo adam.. önce 10-15 milyon felan verirler kabul etme sonunda 50 milyona çıkıyolar..
    ben bikaç milyona aldım bu adamı tesadüfen bulduydum,dedim işallah paralar boşa gitmemiştir, 1 sezon oynadı ve deli oynadı attığı ara paslar olsun , top geçirmemesi olsun takıma çok büyük katkısı oldu.. 10-15-20 milyon gibi tekliflerin hepsini reddettim sonunda Inter 55 milyon önerince klüp direk kabul etti oyuncuda gitti elimden.. elinde tutamıyosun ama 1 sezonda yeter bu adama =)

tamam hacı denecem

sen oynadıgın taktıgı upload etsene ben deneyeyim bakayım

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

hacı her zaman kendi taktigini kendin yap

oyuncuların hucum savunma pres özelliklerini kendin ayarla 

ne biliyim kilit oyuncuya topları kim atıcak onu sec snra oyunu geriden mi kurucaksın vs... onları ayarlıcaksın futbolcularna göre yani ayrıca her kariyerde her futbolcu aynı olmuyor :/ 

M. city kariyerimde oscar cardozo berbattı 

fulham kariyerimde herif bi sezonda 50 golu asmıstı :/ 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

daha yeni kapattım oyunu 1 yıldır oynamıodum sabah yapcak bişey yoktu oynayayım dedim aksama kadar aralıklarla oynadım.

benim taktigim 4 1 2 1 2  

bu taktikte defansif oynayıp defans çizgisini biraz öne cekiceksin  ama önemli olan kısım taktikteki oyuncuların yaratıcılık kısmını az a çek çünkü oyuncular tamamen senin kontrolunde olmalı senin taktigine uyması laızm  boyle yaparsan kendi başlarına hareket etmezler

kanatlara hızlı ve yetenekli oyuncular koyup  top dagılımını da kanatlara ayarlarsan kanatlardan cok fazla atak yaparsın

forvete de biri uzun digeride normal boyda bir forvet koyarsan tamamdır. kanatlardan gelen yuksek toplarda ön direkte uzun bolu forvet oyuncun karsılar  arkaya sekersede diger oyuncu tamamlar . önemli biyerdaha var oda forvet oyuncularına birbirleriyle yer değiştirmesini sole.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

hacı her zaman kendi taktigini kendin yap

oyuncuların hucum savunma pres özelliklerini kendin ayarla 

ne biliyim kilit oyuncuya topları kim atıcak onu sec snra oyunu geriden mi kurucaksın vs... onları ayarlıcaksın futbolcularna göre yani ayrıca her kariyerde her futbolcu aynı olmuyor :/ 

M. city kariyerimde oscar cardozo berbattı 

fulham kariyerimde herif bi sezonda 50 golu asmıstı :/ 

olayın farkındayım bende aynı seyi yasadım bi oyuncuyla

ama zor geliyo işte onlarla ugrasmak:

her mac denemek falan sıkıyo beni

yok preesi azalt hücuma döndür vs vs

arkadaslar hazıra konmak istiyorum artık :D

Telegram @WVesselam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı:

daha yeni kapattım oyunu 1 yıldır oynamıodum sabah yapcak bişey yoktu oynayayım dedim aksama kadar aralıklarla oynadım.

benim taktigim 4 1 2 1 2  

bu taktikte defansif oynayıp defans çizgisini biraz öne cekiceksin  ama önemli olan kısım taktikteki oyuncuların yaratıcılık kısmını az a çek çünkü oyuncular tamamen senin kontrolunde olmalı senin taktigine uyması laızm  boyle yaparsan kendi başlarına hareket etmezler

kanatlara hızlı ve yetenekli oyuncular koyup  top dagılımını da kanatlara ayarlarsan kanatlardan cok fazla atak yaparsın

forvete de biri uzun digeride normal boyda bir forvet koyarsan tamamdır. kanatlardan gelen yuksek toplarda ön direkte uzun bolu forvet oyuncun karsılar  arkaya sekersede diger oyuncu tamamlar . önemli biyerdaha var oda forvet oyuncularına birbirleriyle yer değiştirmesini sole.

saol hocam bunların hepsinin farkındayım

hazır taktik istiyorum yaa :D

Telegram @WVesselam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek