Football Manager 2009 Oynayan Müridler
-
hoca taktiğini deneyerek kendin bul derim..
sitelerden aldığın taktiklerle başarılı olursunda o zaman ben zevk almıyorum belki sende almazsanın diye tavsiye etmiyorum...
ama en az bi dmc olsun diziliminde ve hatta Angelo Palombo yu alırsan tek dmc ile orta sahadan top geçirmezsin..
klübü ne kadar para istiyosa ver hiç kafanı yorma çünkü sezon bitince bissürü teklif alıyo adam.. önce 10-15 milyon felan verirler kabul etme sonunda 50 milyona çıkıyolar..
ben bikaç milyona aldım bu adamı tesadüfen bulduydum,dedim işallah paralar boşa gitmemiştir, 1 sezon oynadı ve deli oynadı attığı ara paslar olsun , top geçirmemesi olsun takıma çok büyük katkısı oldu.. 10-15-20 milyon gibi tekliflerin hepsini reddettim sonunda Inter 55 milyon önerince klüp direk kabul etti oyuncuda gitti elimden.. elinde tutamıyosun ama 1 sezonda yeter bu adama =) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
hoca taktiğini deneyerek kendin bul derim..
sitelerden aldığın taktiklerle başarılı olursunda o zaman ben zevk almıyorum belki sende almazsanın diye tavsiye etmiyorum...
ama en az bi dmc olsun diziliminde ve hatta Angelo Palombo yu alırsan tek dmc ile orta sahadan top geçirmezsin..
klübü ne kadar para istiyosa ver hiç kafanı yorma çünkü sezon bitince bissürü teklif alıyo adam.. önce 10-15 milyon felan verirler kabul etme sonunda 50 milyona çıkıyolar..
ben bikaç milyona aldım bu adamı tesadüfen bulduydum,dedim işallah paralar boşa gitmemiştir, 1 sezon oynadı ve deli oynadı attığı ara paslar olsun , top geçirmemesi olsun takıma çok büyük katkısı oldu.. 10-15-20 milyon gibi tekliflerin hepsini reddettim sonunda Inter 55 milyon önerince klüp direk kabul etti oyuncuda gitti elimden.. elinde tutamıyosun ama 1 sezonda yeter bu adama =)
tamam hacı denecemsen oynadıgın taktıgı upload etsene ben deneyeyim bakayım
-
hacı her zaman kendi taktigini kendin yap
oyuncuların hucum savunma pres özelliklerini kendin ayarla
ne biliyim kilit oyuncuya topları kim atıcak onu sec snra oyunu geriden mi kurucaksın vs... onları ayarlıcaksın futbolcularna göre yani ayrıca her kariyerde her futbolcu aynı olmuyor :/
M. city kariyerimde oscar cardozo berbattı
fulham kariyerimde herif bi sezonda 50 golu asmıstı :/
-
daha yeni kapattım oyunu 1 yıldır oynamıodum sabah yapcak bişey yoktu oynayayım dedim aksama kadar aralıklarla oynadım.
benim taktigim 4 1 2 1 2
bu taktikte defansif oynayıp defans çizgisini biraz öne cekiceksin ama önemli olan kısım taktikteki oyuncuların yaratıcılık kısmını az a çek çünkü oyuncular tamamen senin kontrolunde olmalı senin taktigine uyması laızm boyle yaparsan kendi başlarına hareket etmezler
kanatlara hızlı ve yetenekli oyuncular koyup top dagılımını da kanatlara ayarlarsan kanatlardan cok fazla atak yaparsın
forvete de biri uzun digeride normal boyda bir forvet koyarsan tamamdır. kanatlardan gelen yuksek toplarda ön direkte uzun bolu forvet oyuncun karsılar arkaya sekersede diger oyuncu tamamlar . önemli biyerdaha var oda forvet oyuncularına birbirleriyle yer değiştirmesini sole.
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hacı her zaman kendi taktigini kendin yap
oyuncuların hucum savunma pres özelliklerini kendin ayarla
ne biliyim kilit oyuncuya topları kim atıcak onu sec snra oyunu geriden mi kurucaksın vs... onları ayarlıcaksın futbolcularna göre yani ayrıca her kariyerde her futbolcu aynı olmuyor :/
M. city kariyerimde oscar cardozo berbattı
fulham kariyerimde herif bi sezonda 50 golu asmıstı :/
-----------------------------olayın farkındayım bende aynı seyi yasadım bi oyuncuyla
ama zor geliyo işte onlarla ugrasmak:
her mac denemek falan sıkıyo beni
yok preesi azalt hücuma döndür vs vs
arkadaslar hazıra konmak istiyorum artık :D
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------daha yeni kapattım oyunu 1 yıldır oynamıodum sabah yapcak bişey yoktu oynayayım dedim aksama kadar aralıklarla oynadım.
benim taktigim 4 1 2 1 2
bu taktikte defansif oynayıp defans çizgisini biraz öne cekiceksin ama önemli olan kısım taktikteki oyuncuların yaratıcılık kısmını az a çek çünkü oyuncular tamamen senin kontrolunde olmalı senin taktigine uyması laızm boyle yaparsan kendi başlarına hareket etmezler
kanatlara hızlı ve yetenekli oyuncular koyup top dagılımını da kanatlara ayarlarsan kanatlardan cok fazla atak yaparsın
forvete de biri uzun digeride normal boyda bir forvet koyarsan tamamdır. kanatlardan gelen yuksek toplarda ön direkte uzun bolu forvet oyuncun karsılar arkaya sekersede diger oyuncu tamamlar . önemli biyerdaha var oda forvet oyuncularına birbirleriyle yer değiştirmesini sole.
-----------------------------saol hocam bunların hepsinin farkındayım
hazır taktik istiyorum yaa :D
-

-
cahatay taktikleri upload edip paylasırmısın
-
-
cagatay09 bunu yazdı:
http://rapidshare.com/files/259680219/tactics.rar.html
-----------------------------teşekkürler deniyorum hemen