Football Manager 2009 Oynayan Müridler
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
FTH bunu yazdı:
-----------------------------nasi ne diyon vesselam kardes..?
:)
-----------------------------kardesım orta saha pas trafiği mukemmel
ani oyun yönü değişimine hayran kaldım
ama forvetim kısa oldugu için fazla kendini gösteremedi uzun boylu santrofor alıcam şimdi
taktik çok gusel defans bocalamıyor
3 maç oynadım 3-0 3-1 4-0 kazandım
teşekkür ederim
eyw hocam, ben hep boyle oynarim gs'le..:)
cokda guzel gidiyor...
edin dzeko, lewandovski fln al santrafor olarak...
ha bide biraz paraya kiyarsan palacio al, guzel forvet.. ben onu 122 mil aldim, 130 a sattim, 3 sene kullandim, yasi 30 oldu, ama yinede kar ettim..:)
-
arkadaşlar pardon konuya başka bi konu acıomuş gbi oluyorum ama futboll managerliğin türkçe yaması varsa rapide upload eder misiniz:D
-
4-3-1-2 en beğendiğim taktiktir denemen lazım..
-
cindoan bunu yazdı:
arkadaşlar pardon konuya başka bi konu acıomuş gbi oluyorum ama futboll managerliğin türkçe yaması varsa rapide upload eder misiniz:D
googlede arat fm tr yama diye bi dünya çıkar karsına -
Humerus bunu yazdı:
4-3-1-2 en beğendiğim taktiktir denemen lazım..
-----------------------------sen bunumu kullanıon
denemek isterim upload etsene taktıgı
-
şöyle bir taktik vereyim
2 stoper ,2 defansiv orta saha kanat , bir ön liber, 2 ofansa yönelik göbek 2 forvet kaat ve bir santrafor...
yani tam olarak böyle açıklıyabiliyorum gerekirse yerleri çizeriz oyun kurulu değil şu an :)
edit:

-
Haci bu oyun bende varda pek ayrintili bakamadim. Ne dicem, teknik hoca olmayipta takimin maliye isleriyle ugrasamiyomuyuz bole futbol bilgisi gerektirmeden :D
-
LordVader bunu yazdı:
Haci bu oyun bende varda pek ayrintili bakamadim. Ne dicem, teknik hoca olmayipta takimin maliye isleriyle ugrasamiyomuyuz bole futbol bilgisi gerektirmeden :D
hocam her seyiyle kulub sana emanet bu oyunda hem takımın ceo su hemde teknik patronusun hatta alt yapıdan bıle sen sorumlusun -
vesselam bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
hocam her seyiyle kulub sana emanet bu oyunda hem takımın ceo su hemde teknik patronusun hatta alt yapıdan bıle sen sorumlusun
-----------------------------tabi istersen sadece teknik direktörde olabilirsin veya alt yapıya başkasını atayabilirsin
-
bende fm 9.1 sürümü var doğru düzgün bi antreman programı bulamadım çünkü futbolcular sürekli sakatlanıyor antreman programı yükleyince bide iyi bi taktik verirseniz iyi olur..