Football Manager 2009 Oynayan Müridler
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Taktik sormak biraz yanlış diye düşünüyorum.. Benım oynadıgım takıma ben 4 3 3 ü oturttum diyelim senin takımında bu taktigin işe yarayacagı ne malum ?
Her takımın oyuncularına göre hazırlanması gereken bir taktigi vardır. Bunu kendın bulmalısın takımına göre taktıgı ayarlamalısın , uygun taktıgı takıma otutrtmalısın.
Fm de sadece taktık olarakta 3 5 2 vs diyede bitmiyor. Oyuncuların hangı pozısyonlarda neler yapıcagı,ileri cıkıp cıkmayacagı,,calıma kacıp kacmayacagı, pas sekilleri vs vs bunlarda taktik dedigimizde işin içine girer.
Ayrıca her oyuncuya mevkisine görede bir antreman programı ayarlamalısın. İleri uc oyuncularına goalkeepinmg calıstırman bi fayda etmicegi gibi kalecilerede sut calıstırman cokta fayda saglamaz.
-----------------------------dostum 9 senedir bu oyunun serilerini oynuyorum
demek istediğim şu:
taktiği yapmayı biliyorum senın soledılklerine katılıyorum benim burda bilmek istediğim sizin nasıl taktıkler kullnadıgını gormek yani bi nevi fikir alısverişi
ben senın taktıgını belki editleyerek daha gusel yapıcam belkide benim takımımın mantelitesine uymnacak onu bilmiyoruz dimi
yani amaç bilgileri paylasmak kardesım :::::D
-
Kusura bakma pek msjlara bakmadan cevapladım ilk msjı okumustum. Sorun yok ;) anladım.
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------
Kusura bakma pek msjlara bakmadan cevapladım ilk msjı okumustum. Sorun yok ;) anladım.
-----------------------------ne kusuru kardeşimsin
sende taktiğine güveniyosan benimle paylasabilirsin dostum
-
nasi ne diyon vesselam kardes..?
:)
-
FTH bunu yazdı:
-----------------------------nasi ne diyon vesselam kardes..?
:)
-----------------------------kardesım orta saha pas trafiği mukemmel
ani oyun yönü değişimine hayran kaldım
ama forvetim kısa oldugu için fazla kendini gösteremedi uzun boylu santrofor alıcam şimdi
taktik çok gusel defans bocalamıyor
3 maç oynadım 3-0 3-1 4-0 kazandım
teşekkür ederim
-
aslında pekte bazen taktigi kurcalamanin manasi kalmiyor. takımın bütü oyunculari hatta yedekleri dahi world-class oyuncular oldugunda basit bir 4-4-2 bile rakibi mundar etmeye yetebiliyor. tabi ki taktigi kurcalamak dejavantaj degil avantajda veriyor. mesela 3-2-5 ciktigim bir taktik bile bazen gol yagmuru olup yagiyor:)
-
cagatay09 bunu yazdı:
aslında pekte bazen taktigi kurcalamanin manasi kalmiyor. takımın bütü oyunculari hatta yedekleri dahi world-class oyuncular oldugunda basit bir 4-4-2 bile rakibi mundar etmeye yetebiliyor. tabi ki taktigi kurcalamak dejavantaj degil avantajda veriyor. mesela 3-2-5 ciktigim bir taktik bile bazen gol yagmuru olup yagiyor:)
bence bu oyunun en güzel yeri world class oyuncular olmadan very proffosyonel takımları mundar etmek :D -
takımım 1860 Münih. İlk sezon 2. ligten 2. olarak çıkardım. İkinci sezon bundesligada lig şampiyonu oldum. diyebilirsin nasıl oldu diye. 200k'ya aldığım adamları 3-4 milyona sattım ve neredeyse tüm dünya liglerini araştırdım. şöyle diyim. takımın baştaki değeri 25 milyon euro iken 3. sezonda 110 milyon euroya çıktı. şu ramirese 19 milyon euro verdim:) (sırada axel var)en son barçayla 1-1 berabere kaldım bu kadroyla. taktik ise 4-4-2. taktik futbolcuya göre belirlenir bildiğin gibi. sende buna bak aklına yatarsa kullan
http://rapidshare.com/files/261150253/1860Muenchen442.tac.html
-
ValentinoRossi
kardeşim tesekkur ederim denecem buraya yazarım aldıgım sonucu eline saglık
FTH nin verdiği taktik hosuma gitti birazdan caps eklecem güsel taktik
-