Football Manager 2013 - SKIDROW
-
http://torrentz.eu/d1a7178925f2072c4761da9369f302224f3e69c3
deneyen oldu mu. -
ya denedikte arkadaşlar boş muhabet 1 gün oynadım attı oyundan daha beklicez anlaşınlan :)
-
database boyutu ayarlanabiliyor mu 2012 indirmstm onda database boyutu varsayılan oluyordu zevkli olmuyor öyle
-
sonuç olarak oyunu indirip bu crack ile uzun süre oynayabilen varmı acaba? oyunu çektim crack bozuksa boşuna bozmayalım dosyayı.
-
kurdum crackladım oynadım
galatasarayla başladım 15 gün sonra filan ciddi bir sorunla karşılaştı deyip oyunu kapatıyor kendisi.
-
aynen bendede oyundan atiyor ilk defa ciddi hata uyarısı verdi kapatti ama ondan önce de teknik ekip tavsiye toplantısını tıklayınca atiyordu :)
-
Birisi allah rızasıiçin bi crack bulsun yapsın da bizimle paylaşsın:D
-
Turania bunu yazdı
galatasarayla başladım 15 gün sonra filan ciddi bir sorunla karşılaştı deyip oyunu kapatıyor kendisi.
Aynısı banada oldu başladım oynadım 1 gün sonra attı sonra tekrar girdim oynadım 15 gün falan arkasından ciddi bir sorunla karşılaştı deyip oyunu kapatıyor tav oldum bekliyorum
-
Turania bunu yazdı
15 gün gidebilmişin ne güzel hocam :d ben kulüp başkanının tebrik mesajından ötesini göremedim henüz :d
-
sorun oyundaymış galiba crackte değil.