Football Manager 2013 - SKIDROW
-
Gzx bunu yazdı
skidrow çıkartmıcak demişsiniz 1 ay önce çıkartmış ?
Hocam zaten konu başlığına baksaydın skidrow sürümü olduğunu görürdün. Problem olan şey skdirowun crackinin sorunlu olması ve sürekli crash vermesi.
Başka hiçbir cracker grubu da crackle uğraşmadığı için bu oyunun kaderi de havx2 gibi oldu.
-
aq 2012 oynuyorum.... :(((
-
DrKeworks bunu yazdı
valla 13 çok karişik geldi 12 daha çok seviyorm ben :)
ama 13 ünde crack olsa belki onuda severiz :=)
-
antivirus bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
valla 13 çok karişik geldi 12 daha çok seviyorm ben :)
ama 13 ünde crack olsa belki onuda severiz :=)
hocam editörü açıyorum hile yapmak için filan ama hata veriyor bende bir fikrin varmı neden oluyo meret.
-
bu fm 2012 de editörü açarken neden hata veriyo gençler bilen varmı?
-
Çalışan crack bulabilen var mı ?
-
Güncel
-
boşuna beklemeyin çalışan crack :)
-
o crack in çıkacağı yok sabredin şunun şurasında fm14 e ne kaldı ki onu oynarsınız :D
-
Beyler orjinal FM 13 için illa 80-90 lira vermenize gerek yok. GittiGidiyor'da 45-60 lira aralığında FM 13 orjinal 'cd-key'leri mevcut. Ben 55 lira karşılığında SanalSaray isimli satıcıdan key aldım. Steam üzerinden aktifleştirdim, indirdim, yükledim, rahat rahat oynuyorum. Korsan FM 13'te bütün çözüm önerilerini denememe rağmen çözüme kavuşmamıştı sorun. Orjinali kurup oynamaya başladığım andan itibaren tek bir sorun dahi yaşamadım. ...ve şu an 2021 yılındayım. Crack umuduyla beklemek boş bence, üç beş gün denedim, duramadım aldım ben. :D 55 lira vermek bu kadar zor olmamalı bence. ;)
Oyun için cd-key satın aldığım GittiGidiyor satıcısı ve oyun: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/fm-13-2013-football-manager-2013-13-steam-turkce-70235925