Football Manager 2013 - SKIDROW
-
var mı bi gelişme crack için?
-
Vay arkadaş kırılamayacak mı şimdi.. ?
-
Bütün dünyada skidrowdan başka crack yapan yok mu? Ben oyun firması olsam skidrow'u satın alırım komple:D
-
reloaded falan emekliyemi ayrıldı crack işlerinden acaba? bu nedir böyle aylardır crack bekliyoruz.
-
oyunun orjinalini alan var mı hiç ? orjinalini alıcaktımda, orjinal halinde de sorunlar var dedi bi arkadaş doğru mudur acep?
-
MaviGozluDev bunu yazdı
oyunun orjinalini alan var mı hiç ? orjinalini alıcaktımda, orjinal halinde de sorunlar var dedi bi arkadaş doğru mudur acep?
hocam orinal var çıktığından beri oynuyorum , ne gibi bi sıkıntı ? ilk sürümde vardı birkaç hata bi kere crash dump bile aldım :D da update geldi işte en son 1.3. sımdı hersey duzgun oyun da muthis , orjinal al challenge yaparız :D
karahanx tarafından 07/Ara/12 14:30 tarihinde düzenlenmiştir -
karahanx bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
hocam orinal var çıktığından beri oynuyorum , ne gibi bi sıkıntı ? ilk sürümde vardı birkaç hata bi kere crash dump bile aldım :D da update geldi işte en son 1.3. sımdı hersey duzgun oyun da muthis , orjinal al challenge yaparız :D
hah duymak istediğim şeyler bunlar :) eyv hocam :D
-
Şimdi orjinal alanlara bişey sormak istiyorum. Bir bilgisayara kurduktan sonra aynı cd ile başka bilgisayara kursak ne olur?
-
solutionman bunu yazdı
Şimdi orjinal alanlara bişey sormak istiyorum. Bir bilgisayara kurduktan sonra aynı cd ile başka bilgisayara kursak ne olur?
hacım cdle alsan bile steam üzerinden online kayıt yapman gerekiyor ama steam offline mod'da iken baska pc'de olur mu bilmem
SiyahBeyaz tarafından 07/Ara/12 22:23 tarihinde düzenlenmiştir
edit : ayrıca konuyu anasayfada gördüğümde içimde kırpışmalar oluyor crack cıktı mı diye :D -
crack amk craaaccck :(