Ford Mustang"İn Yıl Yıl Değişimi 1962-2007

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    nie her yıl yenilenmiş bu araba?bilen varmı ilginç geldi bana

paramparça aşklar ve köpekler..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

ozoglan bunu yazdı:
    -----------------------------

herşey değişiyor hocam her sene dünya, insanlar evren ;) bunlarda değiştiriyorlar normal olarak ihtiyaçlara göre ;) 

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    AbsurdStyle bunu yazdı:

ozoglan bunu yazdı:

herşey değişiyor hocam her sene dünya, insanlar evren ;) bunlarda değiştiriyorlar normal olarak ihtiyaçlara göre ;) 

tamam doru diosunda benim bildiğim 1arabanın modeli  ortalama 3-4 yılda 1yenilenir bunlar hersene köklü 1 değişime gitmiş o ilginç geldi bana

paramparça aşklar ve köpekler..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    o değilde bazılarına cobra yazıyo bazılarındada mustang ikisi aynımı yoksa farklı modellermi benim bildiğim cobra başka bi model...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:
    Sanırım bir çok erkeğin hayali olsa gerek '69model 8 silindir bi mustang ile destekli bi hız yapmak

kesinlikle..

motor sesi çoğu insan için mozart'tan daha iyi tınılar çıkarır..görüntüsü çoğu erkek için herhangi bir kızdan daha güzeldir..

bak bu konuda doğru söylüyorsun antikky destekli bi hız süper olur :P geçen gün birisinin avatarında gördümde arabayı satmıyo kendisi yaptırcakmış :(

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

ozoglan bunu yazdı:
      offf anam off işte garibim yurdum insanını yıllardır böyle alıştırdılar pezevenkler. renoya 30 sene sonra toros adıyla bindirdiler.murat 131 e hacı murata yıllarca bizi mahkum ettiler o....... çocukları .

avrupanın 30 yıl gerisinden götürdüler. değişimler elbette garibimize gidecek :S

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    motorlar ve silindir güçleri gidgide küçüldü.Gürül gürül benzin içen bu çanavarlar zamanla dizelle kadar indi?neden çünki amerikan ekonomisi 40 yıl önceki kadar iyi değil benzin o zamanki kadar ucuz değil,kaldıki dünyada değişiyor gençler altlarında mustang yerine range rover tercih ediyor,bmw merso tercih ediyor.Altında temiz mustang görebileceğiniz zengin azdır,zevk beceri ister.

cezası neyse göze alıp,180-190 vurmak süper bir zevktir 10 orgazm gücündedir,yapın yaptırın.deneyin denetin..Anlicaksınız ne demek istediğimi.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    antikky hocam ne demişse  doru söler :) orgazm filan halt yemiştir belkimde araba süper ki son senelerde bile eski tarzınageri dönmüş gibin olmuş dış görünüş olarak.

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    Antikky hojam sen denedin mi :| nasıl bi duydugu yaw uçak gibim mi :P

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    1962 model chevrole impala sürdüm gaza basıyon önü kalkıyo sanki motor sesi desen ayrı uçak gibi bişeydi ama deli gibi benzin yiyodu: )
Toplam Hit: 7337 Toplam Mesaj: 42