Ford Mustang"İn Yıl Yıl Değişimi 1962-2007
-
nie her yıl yenilenmiş bu araba?bilen varmı ilginç geldi bana
-
ozoglan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------herşey değişiyor hocam her sene dünya, insanlar evren ;) bunlarda değiştiriyorlar normal olarak ihtiyaçlara göre ;)
-
AbsurdStyle bunu yazdı:
-----------------------------ozoglan bunu yazdı:
-----------------------------herşey değişiyor hocam her sene dünya, insanlar evren ;) bunlarda değiştiriyorlar normal olarak ihtiyaçlara göre ;)
tamam doru diosunda benim bildiğim 1arabanın modeli ortalama 3-4 yılda 1yenilenir bunlar hersene köklü 1 değişime gitmiş o ilginç geldi bana -
o değilde bazılarına cobra yazıyo bazılarındada mustang ikisi aynımı yoksa farklı modellermi benim bildiğim cobra başka bi model...
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Antikky bunu yazdı:
Sanırım bir çok erkeğin hayali olsa gerek '69model 8 silindir bi mustang ile destekli bi hız yapmak
-----------------------------kesinlikle..
motor sesi çoğu insan için mozart'tan daha iyi tınılar çıkarır..görüntüsü çoğu erkek için herhangi bir kızdan daha güzeldir..
bak bu konuda doğru söylüyorsun antikky destekli bi hız süper olur :P geçen gün birisinin avatarında gördümde arabayı satmıyo kendisi yaptırcakmış :( -
ozoglan bunu yazdı:
offf anam off işte garibim yurdum insanını yıllardır böyle alıştırdılar pezevenkler. renoya 30 sene sonra toros adıyla bindirdiler.murat 131 e hacı murata yıllarca bizi mahkum ettiler o....... çocukları .avrupanın 30 yıl gerisinden götürdüler. değişimler elbette garibimize gidecek :S
-
motorlar ve silindir güçleri gidgide küçüldü.Gürül gürül benzin içen bu çanavarlar zamanla dizelle kadar indi?neden çünki amerikan ekonomisi 40 yıl önceki kadar iyi değil benzin o zamanki kadar ucuz değil,kaldıki dünyada değişiyor gençler altlarında mustang yerine range rover tercih ediyor,bmw merso tercih ediyor.Altında temiz mustang görebileceğiniz zengin azdır,zevk beceri ister.
cezası neyse göze alıp,180-190 vurmak süper bir zevktir 10 orgazm gücündedir,yapın yaptırın.deneyin denetin..Anlicaksınız ne demek istediğimi. -
antikky hocam ne demişse doru söler :) orgazm filan halt yemiştir belkimde araba süper ki son senelerde bile eski tarzınageri dönmüş gibin olmuş dış görünüş olarak.
-
Antikky hojam sen denedin mi :| nasıl bi duydugu yaw uçak gibim mi :P
-
1962 model chevrole impala sürdüm gaza basıyon önü kalkıyo sanki motor sesi desen ayrı uçak gibi bişeydi ama deli gibi benzin yiyodu: )