Ford Mustang"İn Yıl Yıl Değişimi 1962-2007
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------motorun böğürtüsünden bacakların titriyor hocam,birde tabi benzin ibresinin gözle aşşağı indiğini gördükce için cız ediyor:) kiralıktı bendeki araba ankara-eskişehir bastım pek bakımlı değildi motordan o gürül gürül ses geliyordu ama filmlerdeki gibi olmuyor,ebayda var bazen görüyorum çok temizleri,Amerikada olmak var tabi benzinin varili 4.8$ bizdeki gibi değilki.Kaldıki amerikan gençliği embesil dediğim gibi 2008 range rover lincoln daha forslu geliyor...beyinlerini siktimin gençliği
-----------------------------
+rep tamamiyen katılıyorum bugün bi audi tt ye bindim hızı fln güzeldi ama mustang in verdii tadı vermior hiçbiri... -
2005 model güzelmiş istanbulda gördüğüme benziyo adam lpg taktırmıştı
-
2005 derim başkada bişey demem
-
abi güzel araba hep güzel oluo işte mesela şimdi bi hacı murat daha yapsalar yine güzel olur
-
1970 i hiç bişiye deişmem :|
-
camarro, hemi cuda, mustang bunlar beni yedi bitirdi, bi adaya düşsem istiyecegim üç şey :/
-

güzelmiş :))
-
çoğu kişinin emeklilik rüyası ama bu zamanda vosvos bile zor,benim için bi kızdan bile önemli yani bi kızdan her zaman bir adım önde gelir mustang o yüzyılın arabası herkesin hayali duruma gelmiş bir araba yani mustang ve diğerleri:D
-
paylaşım için saol en güzeli ilki :D
-
69 un ustune model tanimam... shelby GT500 rulazzzz
Toplam Hit: 7336 Toplam Mesaj: 42