Ford Mustang"İn Yıl Yıl Değişimi 1962-2007
-
most wanted daki arabam
-
motorun böğürtüsünden bacakların titriyor hocam,birde tabi benzin ibresinin gözle aşşağı indiğini gördükce için cız ediyor:) kiralıktı bendeki araba ankara-eskişehir bastım pek bakımlı değildi motordan o gürül gürül ses geliyordu ama filmlerdeki gibi olmuyor,ebayda var bazen görüyorum çok temizleri,Amerikada olmak var tabi benzinin varili 4.8$ bizdeki gibi değilki.Kaldıki amerikan gençliği embesil dediğim gibi 2008 range rover lincoln daha forslu geliyor...beyinlerini siktimin gençliği
-
Bu 69 modeller hep mi güzel oluyor ya. Shelby de kız gibi araba. V8 i yolda kızı kolda severim :P
-
69 model en güzeli sesi süper görünüş süper gidiş süper daha ne diyım :) shellby hastasıyım bir de bunların motorlarının kaportaya taştıkalrı var modifiyeli yane onlar süper :)
-
direk efsane yani ne oto ama bu arada recep insan bi alo der abi mustang buldum gel atla yanıma falan ayıp yani:D
-
Benim olucak :|
-
hocam resimlerinhepsi harika hepsini upload etsende bizde indirsek de masaüstümüze koysak...:D
-
80lı yıllar cok berbat onun harıcınde hepsi şahane
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------ozoglan bunu yazdı:
-----------------------------
nie her yıl yenilenmiş bu araba?bilen varmı ilginç geldi bana
offf anam off işte garibim yurdum insanını yıllardır böyle alıştırdılar pezevenkler. renoya 30 sene sonra toros adıyla bindirdiler.murat 131 e hacı murata yıllarca bizi mahkum ettiler o....... çocukları .avrupanın 30 yıl gerisinden götürdüler. değişimler elbette garibimize gidecek :S
tamam iyi güzel dionda mondeo,focus,astra...bunlar türk arabası deil ve dediğim gibi3-4 yılda 1 yenilenio.benim anlatmak istediğim adamlar hiç aksatmadan yılda 1 değişiklik yapmış.. -
off hayalimdeki araç işte.. sadece gaza bastığın anda kasanın sallandığını görmek bile insanı azdırıyor :|