folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Format Atcam Parca Filan Satcam Da Mahale A4 İlan Yapişricam (Öneriler)

Format Atcam Parca Filan Satcam Da Mahale A4 İlan Yapişricam (Öneriler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AM0R
    AM0R's avatar
    Erkek

Arkadaşlar gelişen teknoloji filan falan bizim semtde herkesde pc var artik ama formatdan filan alamiyolar :D bende bu aciga yardimci olmak hemde biraz maddiyat önem vermek adına :)

c4400 HP yazici  Format dvd cd filan 500,000 driver WPİ 2009 www.boturk.com diye biyerden bursanin yaklaşik en ucuz parcalari teymin ediyorum 

Neler Yapcam Foto Cikarta biliyorum vesikalik Cogalta biliyorum Hertürlü telefonda hafiza kartindan filan, Format aticam (ama herkesden ucuza sizce ne kadar yapiyim en ucuz) 

işde telefon filan yazcam A4 saga sola yapiştircam Nasil yazsam böyle ilgi cekici filan format 5 lira atilir :P gibi yazsam mi yoksa Format atilir Önerilerinizi bekliyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Portishead
    Portishead's avatar
    Erkek
    Valla kardeş ben samsundayım benim burda genç bir arkasadım var o da kendi evinden çalışıyor, yerel gazetelere ilan verdi 15 lr ya adreste format atılır filan diye işlek yerlere ilan filan yapıştırdı, bazen görüyorum nasıl gidiyor diyorum işler eh işte bazen günlük bir kaç pc çıkıyor diyor.

Cesaret zafere, kararsızlık tehlikeye, korku ölüme götürür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AM0R
    AM0R's avatar
    Erkek
    hmmmm ya ben öyle bursa capinda degilde bizim semt tarafinda başliyim 2 -3 iş cikarsa buyuturuz :) ama hala A4 nasil yapsam diye araştiriyorumm googlde bi şey yok :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Format 5 Lira olurmu yahu, Bizim şirkette 35 Liradan atıyoz. Piyasayı Bozmana gerek yok. Tamam Daha Ucuz yap ama O Kadar da değil. Değerini Yerlerde Pas pas etmeyede gerek yok Zannımca. 15 Liraya Atarsan Yine Müşteri Bulursun benden Demesi. ;)

A4 Derken ? Neyin A4 İlan içinmi.? Cevap : Uygundur olur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AM0R
    AM0R's avatar
    Erkek

:) musterilerin kalpiden vurcaz 5 lira ile :) ya A4 kagıtlar oluyo o buyuklukda ilanlar yapiştircam saga sola işde böyle birşey

Format Atılır (5 TL)

Telefondan Fotodan

Resim Çıkarılır

Vesikalik Çogaltırıl

Fotoshop Rotuş Yapılır

2009 Programlari Var...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    AM0R bunu yazdı:
    -----------------------------

:) musterilerin kalpiden vurcaz 5 lira ile :) ya A4 kagıtlar oluyo o buyuklukda ilanlar yapiştircam saga sola işde böyle birşey

Format Atılır (5 TL)

Telefondan Fotodan

Resim Çıkarılır

Vesikalik Çogaltırıl

Fotoshop Rotuş Yapılır

2009 Programlari Var...

puhaha :D telefondan fotodan resim çıkartılır yerine hafıza kartındaki dosyalar cdye aktarılır falan desen daha kapsamlı olur.resimleriniz çoğaltılır photoshoplu rötuş yapılır. vesikalık çoğaltrılır değil çoğaltılır :) 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    cafeler masaüstüne 35, laptop a 40 liraya atıyor... 20 liradan aşağıya yapma hoca sonuç itibariyle kullandıkları pc ı aldıkları gün ki haline getiriyorsun fiyatı çok düşürme... Kolay gelsin

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Sen Bilirsin ama Ben Müşteri Olsam 5 Liraya Format atan adam, Kafasını Yeterince Yormaz, Diye Düşünürüm. Aşırı Düşük yapman İş Verimliliğinide Kötü etkiler demedi deme.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AM0R
    AM0R's avatar
    Erkek
    tamam sızı mi kırcam acılış nedeni ile 5 lira yapcam bide terimler anlaşilacak şekilde yazdim sokak dili hesabi phoshop adam ne anlar :D hafiza karti deiyince aklina bilgisayar geliyo insanlarin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    500,000 driver bu nedir?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AM0R
    AM0R's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    500,000 driver bu nedir?

driver bildigin patclar oluyo formatdan sonra tanıtmak icin toshiba haric nerdeyse genelini buluyor

Toplam Hit: 5621 Toplam Mesaj: 34