Format Atcam Parca Filan Satcam Da Mahale A4 İlan Yapişricam (Öneriler)
-
Arkadaşlar gelişen teknoloji filan falan bizim semtde herkesde pc var artik ama formatdan filan alamiyolar :D bende bu aciga yardimci olmak hemde biraz maddiyat önem vermek adına :)
c4400 HP yazici Format dvd cd filan 500,000 driver WPİ 2009 www.boturk.com diye biyerden bursanin yaklaşik en ucuz parcalari teymin ediyorum
Neler Yapcam Foto Cikarta biliyorum vesikalik Cogalta biliyorum Hertürlü telefonda hafiza kartindan filan, Format aticam (ama herkesden ucuza sizce ne kadar yapiyim en ucuz)
işde telefon filan yazcam A4 saga sola yapiştircam Nasil yazsam böyle ilgi cekici filan format 5 lira atilir :P gibi yazsam mi yoksa Format atilir Önerilerinizi bekliyorum
-
Valla kardeş ben samsundayım benim burda genç bir arkasadım var o da kendi evinden çalışıyor, yerel gazetelere ilan verdi 15 lr ya adreste format atılır filan diye işlek yerlere ilan filan yapıştırdı, bazen görüyorum nasıl gidiyor diyorum işler eh işte bazen günlük bir kaç pc çıkıyor diyor.
-
hmmmm ya ben öyle bursa capinda degilde bizim semt tarafinda başliyim 2 -3 iş cikarsa buyuturuz :) ama hala A4 nasil yapsam diye araştiriyorumm googlde bi şey yok :D
-
Format 5 Lira olurmu yahu, Bizim şirkette 35 Liradan atıyoz. Piyasayı Bozmana gerek yok. Tamam Daha Ucuz yap ama O Kadar da değil. Değerini Yerlerde Pas pas etmeyede gerek yok Zannımca. 15 Liraya Atarsan Yine Müşteri Bulursun benden Demesi. ;)
A4 Derken ? Neyin A4 İlan içinmi.? Cevap : Uygundur olur.
-
:) musterilerin kalpiden vurcaz 5 lira ile :) ya A4 kagıtlar oluyo o buyuklukda ilanlar yapiştircam saga sola işde böyle birşey
Format Atılır (5 TL)
Telefondan Fotodan
Resim Çıkarılır
Vesikalik Çogaltırıl
Fotoshop Rotuş Yapılır
2009 Programlari Var...
-
AM0R bunu yazdı:
-----------------------------:) musterilerin kalpiden vurcaz 5 lira ile :) ya A4 kagıtlar oluyo o buyuklukda ilanlar yapiştircam saga sola işde böyle birşey
Format Atılır (5 TL)
Telefondan Fotodan
Resim Çıkarılır
Vesikalik Çogaltırıl
Fotoshop Rotuş Yapılır
2009 Programlari Var...
-----------------------------
puhaha :D telefondan fotodan resim çıkartılır yerine hafıza kartındaki dosyalar cdye aktarılır falan desen daha kapsamlı olur.resimleriniz çoğaltılır photoshoplu rötuş yapılır. vesikalık çoğaltrılır değil çoğaltılır :)
-
cafeler masaüstüne 35, laptop a 40 liraya atıyor... 20 liradan aşağıya yapma hoca sonuç itibariyle kullandıkları pc ı aldıkları gün ki haline getiriyorsun fiyatı çok düşürme... Kolay gelsin
-
Sen Bilirsin ama Ben Müşteri Olsam 5 Liraya Format atan adam, Kafasını Yeterince Yormaz, Diye Düşünürüm. Aşırı Düşük yapman İş Verimliliğinide Kötü etkiler demedi deme.
-
tamam sızı mi kırcam acılış nedeni ile 5 lira yapcam bide terimler anlaşilacak şekilde yazdim sokak dili hesabi phoshop adam ne anlar :D hafiza karti deiyince aklina bilgisayar geliyo insanlarin
-
500,000 driver bu nedir?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
500,000 driver bu nedir?
-----------------------------driver bildigin patclar oluyo formatdan sonra tanıtmak icin toshiba haric nerdeyse genelini buluyor