Format Atcam Parca Filan Satcam Da Mahale A4 İlan Yapişricam (Öneriler)
-
Kazandığın para ile bir Türkçe kursuna yazıl bence...
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------al hep bunu yapar arkadaş konuyu bir yerden bi yere cekmek icin daha once ban yemişti demeki yaramamiş
-
AM0R bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------al hep bunu yapar arkadaş konuyu bir yerden bi yere cekmek icin daha once ban yemişti demeki yaramamiş
-----------------------------Cevap verirken bile düzgün cümle kuramıyorsun, amacım dalga geçmek değil.. Gayet ciddiyim ;)
"Format Atcam Parca Filan Satcam Da Mahale A4 İlan Yapişricam (öneriler)"
bi okusana şu başlığını...
-
allah ne verdiyse yaziyorum işde önemli olan anlaşılması
-
AM0R bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş haklı. günlük konuşmanda böyleyse daha kötü. böyle konuşan birisine ben güvenip bilgisayarımı emanet etmem. bizimkisi sadece tavsiye daha özenli konuşursan sana artısı olur.
-
yaw gece gece 2 gram morelim vardı onuda piç etdiniz
-
AM0R bunu yazdı:
yaw gece gece 2 gram morelim vardı onuda piç etdiniz
-----------------------------Eleştiriler İyiliğin için yapılıyor Canım sende. :)
Neden Moralin Bozuluyorki, Kendini Geliştirmeni istemiş Arkadaşlar. Kalbini Kırmak değil Maksatları Baksana.
-
konuya sirf basliktan bisey anlamadigim icin girdim.arkadasim elestiri bu iyiside olur kotusude.bozma morAlini.biraz daha anlasilir ve duzgun yazarsan senin yararina olacaktir.
-
arkadaşım konu başlıgını anlamadıgım için konuya girip okudum.
yapmayın etmeyin,format atılır diye bi sloganla hiç biyere varamassın,bilgisayarla ilgili sorunlarınız giderilir de nebiliyim,zaman kaybı olmadan bilgisayarınız onarılır de,başka bişeyler de durduk yere neden siliyorsun işletim sistemini,bilgisayarda destek verebilecek bilgine güveniyorsan bunu başka cumlelerle pazarla.
birde 5 liraya bilgisayarı yedekleyip yeniden kuruyorsan,o civardaki bu işi yapanlar bıraksın gitsin,kapatsın dükkanını emeğini,
-
dargut bunu yazdı:
-----------------------------AM0R bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş haklı. günlük konuşmanda böyleyse daha kötü. böyle konuşan birisine ben güvenip bilgisayarımı emanet etmem. bizimkisi sadece tavsiye daha özenli konuşursan sana artısı olur.
-----------------------------kesinlikle haklı belki söyleyiş tarzı uygun olmayabilir.Ama biraz daha özen gösterebilirsin :)