Format Atcam Parca Filan Satcam Da Mahale A4 İlan Yapişricam (Öneriler)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------dargut bunu yazdı:
-----------------------------AM0R bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Kazandığın para ile bir Türkçe kursuna yazıl bence...
-----------------------------al hep bunu yapar arkadaş konuyu bir yerden bi yere cekmek icin daha once ban yemişti demeki yaramamiş
-----------------------------arkadaş haklı. günlük konuşmanda böyleyse daha kötü. böyle konuşan birisine ben güvenip bilgisayarımı emanet etmem. bizimkisi sadece tavsiye daha özenli konuşursan sana artısı olur.
-----------------------------kesinlikle haklı belki söyleyiş tarzı uygun olmayabilir.Ama biraz daha özen gösterebilirsin :)
-----------------------------gel ben sana diksiyon dersi vereyim saati 150 tl den :d
işin nerede çıkacağı bellimi olur :D
-
adama bak yaw bide ilani nasil yazacagim diye google'da arama yapmis :D neyse onceki arkadaslarin dedigi gibi piyasayi dusurme, zaten git gel aldigin para bedeninin ihtiyaclarini karsilama yetmez.
ilani nasil hazirlayacagina gelince :
Acilk, Anlaşılır, Düzenli bir sekilde olsun. ( insanlar duzeni sever )
-
FOTOSHOP NE LA :| :D:D:D:D yıkıldım amk :D Bunu Mal Gibi Asma Hojam :D Dükkanını Yağmalarlar :W alkdjhaslfjlşasjfl xD Adobe'nin Anasına , Bacısına Söwsen Daha Makbule Geçen xD
-
5tl ye formatmı olur hocam dayak yicen bilgisayarcılardan piyasayı bozma:D
-
Bizim semt te görmiyeyim bu ilanları valla yırtarım :D
-
burdaki pc cilerde tam format =30 TL normal format =20 TL nabıosa tam format' da antivirüs felanmı yüklüo ? :|
-
Öğrenciyim evde boş boş oturuyorum öyle 5 - 10 kuruş olsa kafi :)
ben çözmuşum bu işi ya hatalar ondan bundan çalıntı sözler olunca iyi hit yapıyo baksana bu kadar ilgiyi nasıl çekebilirdim :P
-
format 10ytl falan yap
-
sokakta bu ilanı görürsem seni bobilere reklam ederim :D sende bobiler'de nasıl eleştirildiğini görürsen, keşke boyacılık yapsaydım dersin :) hoca part time bi iş bul kendine iyi bildiğin bir iş yap.. İlk önce güzel konuşma ve yazmayıda öğrenirsen senin artın olur.. Bilgisayarcılar görmesin döverler valla.. Hele zabıtalar görürde 5 TL nin vergisini sorarlarsa oda cabası :D Herkes bildiği işi yapsın kardeşim :] + olarak internet cafe, müzik marketçiden bozma mahalle bilgisayarcılarına da illet olurum :'(
-
1. Formatı ucuza verme derim...
2. Alabilirsen Bayilik al..(cozum gigatek exa tavsiyem.Ucuzdur.. )
3. Telefon işi biraz zor cünkü fiyatları cabuk değişiyor.. dikkatli ol..
aklımda başka bişi yok :)