Forum Hataları :)
-
Beyler en son yazdigim mesaj sacmasapan bi yere gidip yerlesti :) konunun sonuna gitmedi yani, birazdan düzelticem bunu, sizdede boyle sorunlar olursa bilmek isterim tesekkür:)
-
o degilde holy foruma katkilarim calismiyor haberin olsun diyeyim dedim bilmem iyi etmismiyim yani
-
Delphi / Pascal bölümünde mesaj oldugu haLde Forum ana sayfasin da N/A gorunuyor.Halledilmeli
-
holy yaşadığım ülke bir türlü değişmiyor yaww...
-
konu basliklari cevap sayilmadiindan cevap sayisi 0 gözüküodur hallederiz
ewet profil editleyince ulke deismio el atacam onada -
NovemberRain bunu yazdı:
-----------------------------
Delphi / Pascal bölümünde mesaj oldugu haLde Forum ana sayfasin da N/A gorunuyor.Halledilmeli
-----------------------------
hipine başka bişi demiyorum
-
Forum Search olayındaki Gereksiz uzun uzun arama islemi düzeltildi special thanx to fizilal.
GKN adli arkadasin benim avatarimi alabilmesini saglayan ufak hatayi düzelttim.
Modlarin mesaj editlemesinde cikan permission problemini düzelttiğimi sanıyorum ama deneme şansım olmadı.
-
modlar msj editlerken hala yetilerinizle ilgili bir sorun var diye hata cikiyor.
-
şifremi unutum kısmına girdiğinizde mail we kullanıcı adını istiyor fakat maıl adresinize şifreyi yollamıyor :P
-
bu bi hata diilde iyi olabilir yani
hani yeni bi konu açıcaz diyelim yeni konu dediğimiz zaman gelen sayfada o konunun hangi bölüme açılcağı yazmıyo bende karıştırıyom :)
hep geri tuşuna bakıyorum geri gidiyom sonrada tekrar ileri gidip konuyu yazıyom :) -
hasret dolaşır senden yanaaaa
damarımda yavrucuğummm
üşüyorum gecelerdeeeeee üşüyorum gecelerdeeee
yapayalnız sokaklardaaaaaa
dalgalansın saçlarındaa yılızların parıltısı
bir gü gelir kavuşuruz özgürlüğün gölgesindee
ahh ne olaydııı ne olaydııı
göründüğüm gibi olsaydımmm
yanına gelebilseydim ateş böcekleri gibii..
biliyorum ki bu yolda bir gün ölsemde bayrağı biri taşıyacak sevgili yavrucuğum..özgürlük uğruna toprağa düşecek olan kanımız bir gonca bitirecek..bunu hiç bir zaman unutmayınne zaman ve nerde olursa olsun başımız dik olmalı!
onun için hepimiz hiç bir fedakarlıktan kaçmamalıyız..bizden sonra gelecek olan nesil bizleri anarken başları öne eğilmesin..düşman kim olursa olsun karşısında yüreğini siper etmiş savaşçıları görmelidir..korku bizim en büyük düşmanımızdır..kendi hatalatını gören millet er geç galip gelir!bir gün ölüsem arkamdan kimse gözyaşı dökmesin,ben gücümü bu aşk uğruna savaşarak kazandım ve hiç bir zaman pişman olmadım..anneme babama ve herkese söyleyin ki bu bayrak bir daha asla inmeyecek!
Toplam Hit: 11200 Toplam Mesaj: 36