Forum Hataları :)
-
gıcıklık olsun diye mi bu yazıyı buraya yazdın burculi :)
Holy sana daha önce de söyledim. Foruma katkılarım linkini tıkladığımızda karşımıza çıkan başlık "Sizin yazdığınız mesajar" şeklinde başlıyor... şu "l" harfini eklesen artık!! :) -
bisey diikatimi cekti niye sifre desimiyor allah askına yaw iki saatir deniom sifrem desimedi bi turlu !!! Bi el atın
bide niye msg atınca konunun en basına donuyo son atılan mesaja gitse iyi olmazmı
mesala simdi msg yi attım diyelim konunun en basına gidio :) Holy1 in mseajına yani -
bir de forumda o sırada online olanlar isimleri ile yazsa iyi olmaz mı?
bir link düğmesi olabilir sığmıyorsa. :)
şu an saat sabah 1.50 71 online kullanıcı var. ama kim bilmiyom.
hatta aktif konuların altında da yazsın. ben forumu değil aktif konuları sık kullanılar' a ekledim.
-
ewet holy abi şu bu da bence önemli bişi. ayrıca düzelttiğimi sanıyorum DENEYEMEDİM demiştinya (mod yetkilerinizi kontrol edin falan diye) BENCE DENE abi :)
-
Birde
Bir Konu altinda acmis oldugun ilk yaziyi yani konu baslangici olan yaziyi editleyemiyorsun..
aceb bu bilinerek mi yapildi yoksa bi hatami diye sormak istiyorum.
saygilarimla -
şu mesajı yazarken dikkatimi çekti sağda uykulu yerine uyklu yazıyor
-
başlık yazılarının editlenmesi doğru olmaz. adam küfreder, iki saat sonra girer o küfrü kaldırır,altta ona küfredenler apışıp kalır. sonra onlar da değiştirir ama iş işten geçmiştir. ewt sağda uyklu yazıyor. Bir de şu hata var:
Forumda spam koruması var, flood koruması var ama bir şey gözden kaçırılmış. Üyelerimizin günlük yazı limitleri var. Bu limit aşıldığında bu gün yeterince yazdın gibisinden bir yazı çıkıyor. Ondan sonra yazı yazamıyorsun. ta ki internet explorer'ı kapatıp yeniden tahribat.com'u açana kadar :)) yani en fazla iki dakka etkileyebilir, u da siteyi kapama açma süresi. Holy ya daha ciddi bir koruma kur ya da üyelerin bunu yapıp limite aşmasına müsaade etme. Hatta limiti yükseltip gün içerisinde hiçbirşekilde yazı yazılmasını engelleyebilirsin. Bu da biraz pahalıya patlayabilir ama olsun :) -
Ulan site çoktan çökmüşte haberimiz yokmuş be :)))))))
-
uykulu nerde yazıor ya göremedim bi türlü
-
hani cavab yazarken yani bu yaziyi
sag tarafdaki uyklu smile var onu diyo..
Toplam Hit: 10832 Toplam Mesaj: 36