Forum Hataları :)
-
Jerusalem suratlara bak gülümseyen surat simgesinin yanında hâla uyklu yazıyor.
Hâla Foıruma katkılarım linkini tıkladığımda "Sizin yazdığınız mesajar/..." yazıyor.
Hâla bir "u" harfi ve bir "l" harfi eksik forumda... -
Bide online kullanıcı listesi diye bi bölüm olsun bence. Girenler birbirine daha rahat ulkaşır o zman!
-
Yaw bi de 21 temmuzada yazdığım yazıyı 20 temmuzda gösteriyor. +++ bi de saat ayarları olsa güsel olur. (neye göre bu forumun saati?)
-
ABi bu forumun satti a.q amerikasıan göre
-
ne yani acizmendiye göre mi ayarlıyos kendimisi ((:
-
CHaRMaNDeR bunu yazdı:
-----------------------------
Bide online kullanıcı listesi diye bi bölüm olsun bence. Girenler birbirine daha rahat ulkaşır o zman!
-----------------------------
ben bunu kaç kere holyone a sööledim ama iplemedi:)))hakketen olsa çok ii olar..çünkü o an sitede olanların hepsi zifire gelmio e biz de bilmioz o an orda mı diil mi..eski forumda vardı ne küseldi:))üst düzeyler g.tünü yiim bi el atın şuna -
yeni konu acarken
tamamdir ve sil bastan butonlari ters
konulara cevap yazarken cikan tamamdir sil bastan seklinde ama
yeni konu acarken
sil bastan tamamdir seklinde
-
yeni konuda bunu cok karistiriyorum
hep sil bastana basiyorum -
Hepsini dikkate alcam beyler
criminal: O koyduum koruma foruma flood yapmak icin yazilabilecek programlara karşı, sen exploreri kapaip acinca sessionun degisebilir, hatta birkac sn bişe yapmasanda deisebilir ama flood yapan prorami durduracaktir.
dahada dewam ederse zaten cok kesin korumalar war, ole günde 40 msg atma gibi bi sansi yok kimsenin, ister farkli user ister proxy kullansin bi yere kadar... Tahribattaki flood korumasi NASA da bile yoktur emin ol :) -
holly:
Tahribattaki flood korumasi NASA da bile yoktur emin ol :)
--
eminim nasadaki aciklarda tahribat ta yoktur :)) -
Ya bu aralar dikkat ediyorumda
Forum ik günlerine göre asiri zorlaniyor,
veri tabani sismesindenmi böyle oluyo.?
Sizdede oluyormu bu olay,Cok bekletiyor yaw
önceleri CatIR catIr geziyordum..
Toplam Hit: 10833 Toplam Mesaj: 36