Forumca Nefret Ettimiz Converse
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
konservede kumaşla giyilmezki :P naıl bir zevktir.
-----------------------------ulannnnn yaa nerde kumaş deli etme beni
o pantolan keten
g...tünden uydurma
demekki onlada giyilmiyomuş hiç yakışmışmı ? bi taraflarımdan uydurabilme yeteneğim yok. rekor yazılarını takip edicem neyi savunuyosan. babanın sanki konserve
-----------------------------ya yok hoca konservelri savunduğum felan yok annasını satayım sadece benim kine laf gelince dayanamadım
mizahi kardeş sanada al demiyorum sadece sen nasıl alcam çook pahalı diyince dedim
Kelv1n bak kardeş ben o pantolon ve ayyakbılarla okula gidiyodum gambler bilir
ulan amk her dakka kızlar pantolan ayyakkabı çoook gzüel diyorlardı vallhi abartmıyorum kız 1.dersdiyo du yanından geçiyorum bidaha
bide bunun her günü var her dakka erkeler gelip
pantolonu nerden aldın diye yakama yapışıyoodu
sen görmediğin için öyle diyosun bu ayyakabılar tam ketenlik bide amk biz ne tartışıyoduk nereye kaydı
not:ulan bi an bende şaştım konverse mi çalışıyom dedim kendi kendime ama işte söylediğim gibi
benim giydiğim ayyakkabılara laf gelince parladım bi anda kusura bakmayın
-
Yunusemre zaten giyiyorum hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı ayakkabı anlayışım zaten değişti ayakkabı=converse bi tane daha alcam kamuflajlılar çok hoşuma gitti...
-
kim ne derse desin converse güzel ve kaliteli bi ayakkabı aslında gıcığımız converse i giyip hava atan tiktiklerime de neyse o değilde bi de conversin taklitleri çıkmış amk asıl özenti gidip onları alanlar
-
1defa marka ayakkabu giydim o da kinetix 3 yıl önce almıştım halen giyiyorum konserve hiç düşünmedm tüz taban duruyor galiba.
ayakkabı altı üstü o kadar önemli değil.kim giyerse giysin fuck abd
-
bakın işte olay tmm çözüldu
garez tmm konservelerin içine sıçan kızlara
konserveler değil
-
En kral ayakkabı adidas superstardır :)
tikky işi falan da değildir,"ayağa" da düşmemiştir pek. -
evet hoca katılıyorum
onlarda 10 numara ayyakkabı
çooook güzeller
-
AntiOksidan bunu yazdı:
En kral ayakkabı adidas superstardır :)
tikky işi falan da değildir,"ayağa" da düşmemiştir pek.
yanılıyosun anti ;) yalova gibi memlekette adidas mağazası süperstar yetiştiremiyor millete :D -
Süpersin anti bahsettiğim ayakkabı budur acayip hoşuma gidiyo...
(Evde giyilmesi de baya hoş :) Bende evde giyinmek için bi tane alıcam Çok hoşuma gidiyo :))
-
yarin bi gidip converse alim 8-)