Forumlar Hakkında Bir Acıklama...
-
Tahribat.Com forumlarındaki iç huzuru bozup, site yönetimini geçirme planları yapan bir takım özürlüler grubunun varlığından uzun süredir haberdar idik :D
Başta esas şerefsiz gölgeler ve saz arkadaşları olmak üzere bir grup üyenin üyeliğine son verdim...
Arkadaşlara söyleyeyim, Burada herkez KARDEŞ gibi yazıyor, konuşuyor, bunu her sene yapılan toplantılarda cok güzel bir şekilde gösteriyor...
efendim, tahribatı ele geçireceklermiş önce her mesaja selametle fln yazacaklarmış, sonra işi devam ettirip bi konuda uzmanlaşıp mod olacaklarmış, sonra mod konularını site yapıp dağıtacaklarmış, böle devam edecekmiş :D
Arkadaşlara tavsiyem, bu fantezileri devam ettirirlerse, bıraksınlar tahribatı fln, direk bi senaryo yazıp goraya rakip cıkartsınlar :))
Yönetimi ele geçireceklermiş, lan salak, burayı phpbb forummu sandın, nası götürecen siteyi :D
Nese forum zeka katsayısında gözlegörülür bir artış var :)
-
devrim gibi bişey düşünüyorlardı galiba :P
-
Ne oluyoruz lan :S oha ne komplo teorileri varmış bea :D hayır tahribat istibarat örgütüde varmış bunuda anladık.....
rene is watching you ::)
-
rene hocama katılıyorum bu arkadaşlar senarist olsun.bana hayatımın en komik dakikalarını yaşattıkları için ayrıyetten bu arkadaşlara teşekkür ederim.
hocalar tahribat her zaman en büyüktür.ve asla iki üç itin bu büyüklüğe leke sürmeye çalışmasına -bkz çalışmasına diyorum süremez çünkü- izin verilmeyecektir.bunu en yeni muridde en eski muridde önleyecektir.biz bir aileyiz ve burası bizim evimiz.hainliğe tarikat felsefesinde yer yok.saygı ve sevgilerimle -
ne demişti fetoş eylemlerimizi dikkat cekmeden yapacagız dememişmiydi anladın sen ;)
HAHAHAH HAHAHA
-
benim merak ettigim rene bunu nasıl ögrendi....Valla ben paranoya geliştirdim bilmek istiyorum şeffaf tahribat istiyorum :D
-
zuahahahhahaha onlar bişi almış ama zevkten ne aldıklarının farkında deilller :D
-
walal ebn şoktaım aralarında sevdigim biris avrdı onun böyle bi dşüncesi hiç olmadı yani benim bildigim kadarıyla ama arkalarıdnadna kötü konuşmak istemem ...
-
öle böle tahribat eski ağırlığını kaybetti yani ağırlık derken ortam çok güzel herşey serbes ama tahribat benim gözümde başka biyer olarak gözükürdü ama sırdanlaşmaya başlıyo çok temizlik lazım çok
-
Walla Süper Olmuş Tebrikler.. :)
-
ulaaaaaa milllettt neylerle uğraşıyo :P iskonun ajanı olmasın bunlar :D