Forumlar Hakkında Bir Acıklama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Tahribat.Com forumlarındaki iç huzuru bozup, site yönetimini geçirme planları yapan bir takım özürlüler grubunun varlığından uzun süredir haberdar idik :D

Başta esas şerefsiz gölgeler ve saz arkadaşları olmak üzere bir grup üyenin üyeliğine son verdim...

Arkadaşlara söyleyeyim, Burada herkez KARDEŞ gibi yazıyor, konuşuyor, bunu her sene yapılan toplantılarda cok güzel bir şekilde gösteriyor...

efendim, tahribatı ele geçireceklermiş önce her mesaja selametle fln yazacaklarmış, sonra işi devam ettirip bi konuda uzmanlaşıp mod olacaklarmış, sonra mod konularını site yapıp dağıtacaklarmış, böle devam edecekmiş :D

Arkadaşlara tavsiyem, bu fantezileri devam ettirirlerse, bıraksınlar tahribatı fln, direk bi senaryo yazıp goraya rakip cıkartsınlar :))

Yönetimi ele geçireceklermiş, lan salak, burayı phpbb forummu sandın, nası götürecen siteyi :D

Nese forum zeka katsayısında gözlegörülür bir artış var :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    devrim gibi bişey düşünüyorlardı galiba :P

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Ne oluyoruz lan :S oha ne komplo teorileri varmış bea :D hayır tahribat istibarat örgütüde varmış bunuda anladık.....

rene is watching you ::) 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    rene hocama katılıyorum bu arkadaşlar senarist olsun.bana hayatımın en komik dakikalarını yaşattıkları için ayrıyetten bu arkadaşlara teşekkür ederim.
    hocalar tahribat her zaman en büyüktür.ve asla iki üç itin bu büyüklüğe leke sürmeye çalışmasına -bkz çalışmasına diyorum süremez çünkü- izin verilmeyecektir.bunu en yeni muridde en eski muridde önleyecektir.biz bir aileyiz ve burası bizim evimiz.hainliğe tarikat felsefesinde yer yok.saygı ve sevgilerimle

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

ne demişti fetoş eylemlerimizi dikkat cekmeden yapacagız dememişmiydi anladın sen ;)

HAHAHAH HAHAHA

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    benim merak ettigim rene bunu nasıl ögrendi....Valla ben paranoya geliştirdim bilmek istiyorum şeffaf tahribat istiyorum :D

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    zuahahahhahaha onlar bişi almış ama zevkten ne aldıklarının farkında deilller :D

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walal ebn şoktaım aralarında sevdigim biris avrdı onun böyle bi dşüncesi hiç olmadı yani benim bildigim kadarıyla ama arkalarıdnadna kötü konuşmak istemem ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
     öle böle tahribat eski ağırlığını kaybetti yani ağırlık derken ortam çok güzel herşey serbes ama tahribat benim gözümde başka biyer olarak gözükürdü ama sırdanlaşmaya başlıyo çok temizlik lazım çok

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Walla Süper Olmuş Tebrikler.. :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    ulaaaaaa milllettt neylerle uğraşıyo :P iskonun ajanı olmasın bunlar :D

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
Toplam Hit: 5929 Toplam Mesaj: 38