Foton Kuşağı Denen Olay Ne Kadar Mantıklı ?
-
bi çizik atayım takibe alayım burayı
-
bu dusunce olayi rahatsiz etti beni.
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
niçin ? -
DjBarky bunu yazdı:
necroshine bunu yazdı:
niçin ?
-----------------------------Bir insanin en buyuk mahremiyeti, neden baska insanlarla paylasmak istiyeyim.
ve kontrol disi gelisen dusunceler var. Her insanin psikolojik anlamda 4 4 luk olmasi imkansiz.
-
bilim kurgu filmi senaryosu bu .. IMpossible.
-
haklısın aslında :)
-
hacı sana diyorum bu konu üzerine de bir film çekecekler adıda Foton 2012 gibi bir şey olur her halde. Bana sorarsan 21 Aralık 2012 de Mayalıların Matematik kıtlığı çektiğini anlayacağız. ve 29 Aralık 2012 de de NASA nın matematik kıtlığı çektiğini anlayacağız. :) Yani benim hislerim kuvvetlidir ve böyle bir şey olmayacak gibi geliyor bana.
Yani olmamalı :D daha yaşayacağım çok şey var lan ne o öyle foton dur kıyamettir falan... olmaz öyle şey daha Sevdiceğime 4 yıllık 2 kelimemi söylemedim lan. Hayatıdma bi kezx aşık olmuşum ne zaman uyusam onu görüyom rüyamda... ::) o beni sevmesede olur lan :D ben seviyorum onu
-
etkisini felan salla bu foton kuşağı gerçek mi varmı böle bi kuşak varsa maya takvimini matematikleri yetmiyor die bırakmış olması bana çok saçma gelir
-
insanların umudu neden tükenmez
dünya güzel bir yer değil ve hiç olmayacak yani ben sanmıyorum umarın yanılırım
-
dünya neden güzel bir yer değilmiş anlamadım orasını dünya güzeldir insanları kötüdür ne demişler her yerden bi bok cıkar dünyadada bok cok ;)