Foton Kuşağı Denen Olay Ne Kadar Mantıklı ?
-
ayıptır sorması hocam o rapidler nedir ?
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Yüksek enerjili fotonlardan oluşan büyük bir kuşak. 2012 yılında güneş sistemimiz tüm gezegenleri ile birlikte bu kuşağa girdiğinde dünyamızın ozon deliği onarılacak ve tüm yaşam 3. boyuttan 5. boyuta geçecek. İnsanların 2 sarmallı DNA'ları ikişerli olarak biraraya gelip 12 sarmallı bir DNA'ya sahip olacaklar. Bu olay sırasında tüm insanların chakra'ları açılacak ve duyuları ve algılamaları artacak. Herkes birbirinin düşüncesini okuyabilecek. Bu ilk önce kısa süren bir kaosa neden olacak fakat daha sonra herkes bir düşünce birliği halinde bir araya gelerek, önyargının, yalanın ve kötü düşüncelerin olmadığı bir ortama geçilecek. İnsanlar birbirinin auralarını görebilecekler. 12 sarmallı DNA'ya geçiş sonrası insanlarda hiçbir hastalık kalmayacak, hasta olanlar kendilerini ve birbirlerini iyileştirebilecekler. İnsanlar ölümsüz olacaklar.
-----------------------------Mantıksız! Sıradan hayatımın bana sunduklarını sırasıyla yaşamaya devam edeceğim ve maalesef hiçbir değişiklik olmayacak bence o bahsedilen boyutlarda.
En fazla okulum biter iş-güç telaşı başlar.
Hayatından sıkılanlar için büyük bir umut yığınından ibaret!
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
Endise edilmemelidir ki, Galaktik federasyon buyuk cepli bir yikima mudahale edecektir. Cok kisa bir zaman icinde (2012 den once) Dunya capinda anons yapilaca, anonstan hemen sonra da tahliye islemi baslayacatir.
Not: icerik SaLuSa'nin mesajlarindan alinmistir. sadece aklinizda biryerde bulunsun diye yazdim inanip inanmamaniz onemli degildir ;)
-----------------------------Şu star wars u bir ben mi izlemedim ya :D
-
HolySeclorum bunu yazdı:
bambam66 bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
cift yarik deneyi geldi aklima.
ilgili video;
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1524611116784934635
ne zaman izlesem hala sasiririm.
-----------------------------bunun devamı varmı
Ne biliyoruz ki? (What the bleep do we know) isimli belgesel...
-----------------------------Belgeseli de buradan izleyebilirsiniz güzel bbişi miş =)
-
o deilde bi kere cern deneyini konuşuyorduk tam o gün olacaktı 2-3 saat felan kalmıştı herkes yok karadelik gelcek ölüceğiz felan millet boy abdesti almaya gidiyordu :D elemanın biri de oh abdestimi aldım şmdi rahatım kıyamet olabilir demişti
-
celik bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
Endise edilmemelidir ki, Galaktik federasyon buyuk cepli bir yikima mudahale edecektir. Cok kisa bir zaman icinde (2012 den once) Dunya capinda anons yapilaca, anonstan hemen sonra da tahliye islemi baslayacatir.
Not: icerik SaLuSa'nin mesajlarindan alinmistir. sadece aklinizda biryerde bulunsun diye yazdim inanip inanmamaniz onemli degildir ;)
-----------------------------Şu star wars u bir ben mi izlemedim ya :D
-----------------------------izle izle :D cocuklar icin cok yaratici bir film :D
-
belgeseli izledim çok garip şeyler var din ile alakalı şeylerde var .
+18 şeyler bile var . ona göre izleyin.
bilmediğimiz birçok şey öğretiyor ve bilemeyecegımız diğer şeyleri de anlıyorsunuz.
-
-
medya bombası :I
son çıkan filmlere bakın bu olay neden bu kadar abartılıyor acaba ?
2012
dünyanın durduğu gün.
kehanet