Foton Kuşağı Denen Olay Ne Kadar Mantıklı ?
-
Hocalar biraz araştırma yaptım açıkçası pek mantıklı gelmedi bu foton kuşağı denen olay oluru nedir sizce ? Yada mantıklı gelmesini sağlayabilecek örnek tarzı şeyleri varmıdır beni biraz aydınlatabilecek ?
Hiç bilgisi olmayanlara..
Yüksek enerjili fotonlardan oluşan büyük bir kuşak. 2012 yılında güneş sistemimiz tüm gezegenleri ile birlikte bu kuşağa girdiğinde dünyamızın ozon deliği onarılacak ve tüm yaşam 3. boyuttan 5. boyuta geçecek. İnsanların 2 sarmallı DNA'ları ikişerli olarak biraraya gelip 12 sarmallı bir DNA'ya sahip olacaklar. Bu olay sırasında tüm insanların chakra'ları açılacak ve duyuları ve algılamaları artacak. Herkes birbirinin düşüncesini okuyabilecek. Bu ilk önce kısa süren bir kaosa neden olacak fakat daha sonra herkes bir düşünce birliği halinde bir araya gelerek, önyargının, yalanın ve kötü düşüncelerin olmadığı bir ortama geçilecek. İnsanlar birbirinin auralarını görebilecekler. 12 sarmallı DNA'ya geçiş sonrası insanlarda hiçbir hastalık kalmayacak, hasta olanlar kendilerini ve birbirlerini iyileştirebilecekler. İnsanlar ölümsüz olacaklar. Ölüm olayı ise fiziksel dünya'da kalmaktan vazgeçip başka bir boyuta geçmeye karar verme şeklinde olacak. Yani, dünya'da geri kalanlar (kalmayı seçenler) ölmeye (başka boyut gitmeye) karar verenlerin ortadan bir anda kaybolduğunu görecekler. Fiziksel dünyamızda kalmayı seçen insanların ışık bedenleri olacak ve bu cennete benzeyen ışıklı dünyada çok güzel vakit geçirecekler. Fiziksel olarak 2000 yıl sürecek olan bu olay sonrasında foton kuşağı güneş sistemimizi terkedecek.
Foton kuşağı ilk kez ingiliz astronom Edmund Halley (1656-1742) yılında Pleiades takımyıldızlarını kuşatan gazımsı bir kuşak olarak gözlendi (Halley kuyruklu yıldızını da keşfeden astronom). Fredrick Wilhelm Bessel ise foton kuşağının dönüş hızını keşfetti (herbir yüzyılda 5.5 derece saniye). Jose Comas Sol Pleiades takımyıldızındaki güneş sistemlerini keşfetti. Paul Otto Hesse foton kuşağının kalınlığını saptadı (2000 ışık yılı). Güneş sistemimiz her 25.860 yılda bir Pleiades çevresinde bir tur dönmektedir. Yani, yaklaşık olarak her 12.500 yılda bir güneş sistemimiz bu foton kuşağının içine girer. Güneş sistemimizin foton kuşağının içindeki yolculuğu 2000 sene kadar sürer. Yani, foton kuşağından çıktıktan sonra tekrar foton kuşağına girmek için 10.500 yıl geçmektedir. Bu devrelerin alt devreleri de vardır ama üst devre 206 milyon yıl sürer.
Foton kuşağının kendisinin de aurası var ve ilk aura katmanına (enerji seviyesine) 1962 yılında dünyamız (ve tüm güneş sistemimiz) girmiş durumda. Yani şu anda foton kuşağının düşük enerjili ilk kısmının içinde bulunuyoruz. Dünya'mız ikinci enerji seviyesine ise 1987 yılında girdi. 2012 yılında üçüncü enerji seviyesine girmesi sırasında 110-144 saat (5-6 gün) boyunca karanlıkta kalacağız. Üçüncü enerji seviyesine (foton kuşağının kendisinin bulunduğu esas enerjili kısım) girildiğinde ise karanlık sona erecek ve artık hiç gece olmayacak yeryüzünde. Sırasıyla yazarsak:
1. gün: 21 Aralık 2012'de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık
2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş'in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu)
3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.
5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).
Kısaca, foton kuşağı dünya'daki tüm yaşam için çok büyük bir faydası olan, yüksek enerjili fotonlardan oluşan devasa bir kemer. Güneş sistemimiz bu kuşağa girdiği zaman tekrar çıkması 2000 sene sürecek. Foton Kuşağı (Manaşik Halka) kendi etrafındaki dönüşünü 25.860 yılda bir tamamlamakta ve güneş sistemimiz her bir 10.500 yılda bir foton kuşağına girmekte. Foton kuşağı torus şeklinde (araba lastiği biçiminde) bir kemer ve bunun kalınlığı (çapı değil, kemerin kalınlığı) 2000 ışık yılı. Önemli bir husus elektrikli hiçbir aygıtın ise foton kuşağına girildikten sonra hiçbir şekilde çalışmaması. 2000 yıl boyunca sürecek olan safhada elektrik enerjisi ile çalışacak araca ihtiyaçta olmayacak zaten. Çünkü süperbilinç halinde olma hali ve foton enerjisi kullanabilecek teknoloji ile elektrik enerjisini kullanmaya ihtiyacımız olmayacak. -
http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=%FCtopya&ayn=tam
birde sorum var: ilk 5 günde foton ışınıyla çalışan gemiler mi yapılıyor? zira 5-6. günde gemilerin harekete geçiceği yazılmış :) -
şimdi onlar düşünsün
-
o foton enerjisi ile çalışan gemiler derken uzaylıları kastediyor sanırım. foton kuşağında yaşamakta olanlar olsa gerek. bende yıllarca araştırmıştım benim aklıma yattı. hala 2012yi bekleyenlerdenim.
Evrende herşeyin üstünün üstü , altınında altı var. şuan ki buluğunduğumuz zamanı gece olarak alırsak foton kuşağı gündüz olacak.
http://img120.imageshack.us/img120/6547/photonbeltbwfc6.jpg
şu resimde ki karartı şeklinde tekerlek gibi görünen şey foton kuşağı güneş sistemimizde fotona girmek üzere zaten.
-
cift yarik deneyi geldi aklima.
ilgili video;
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1524611116784934635
ne zaman izlesem hala sasiririm.
-
Bende 2012 yi bekleyenlerdenim.
Ama kıyamet günüymüş yok şuymuş buymuş için değil..
Ben dünyanın yıkılmasını beklemiyorum ama gerek değişecek olan çekim kuvveti dolayısı ile gerek başka sebeplerden dolayı bazı değişiklikler olacak
İşte bunları görmek istiyorum..
Fazla bilim kurguya kaçmak akıl kârı değil :)
-
foton çağında hiç bir cihaza gerek duymadan kızların iç çamaşırları görülebilecek... yav hocam yani 2000 yılına girmeden evvel şöyle olacak böyle olacak demiştiler hiç bir şey oldu mu olmadı 2012 yılında'da pek bir şey olacağını zannetmiyorum.
İnsanların 2 sarmallı DNA'ları ikişerli olarak bir araya gelip 12 sarmallı bir DNA'ya sahip olacaklar. peki ne zaman 2012'de vay vay vay ne kadar sürecek 2000 sene : ) almışlar 2'yi önünü ve arkasını başka sayılar ile doldurmuşlar (:
-
oha :| tamam da ölümsüzlük deniyor. 2000 yıl sürecek deniyor. 2000 yıllık bir ölümsüzlük mü ?
Ve neden böyle bir değişim faydalı olsun ? neden mutasyonlar geçirtip zarar vermesin de böyle bütün insanları "doğaüstü" yapsın
anlatılanlara göre doğa bu ( şuanda gecedeyiz , o ise gündüz.. ) öyleyse doğaüstü denen şeyler aslında değil normal bildiklerimiz ezik sadece. :)
-
bence derginin birinin reyting oyunu. ortaya çıkışına bakın ?
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=10731&p=3&rid=4369
edit
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=foton%20kuşağı
:)
-
nirvana1912 bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi onlar düşünsün
-----------------------------



-
insanın hayal gücü gerçekten uçsuz bucaksız :) 2012 yılında bişe olacağını sanmıyorum belki bazı astronomik olaylar gerçekleşebilir hesaplamalar vs. vs. ama böyle değişimleri hayal ettiğimde güzel bir 2012 filmi daha çıkabileceğini düşünüyorum :)
