F/P Akıllı Saat Tavsiye
-
Bende akilli saat ariyorum ya ama akilli olmasi farz degil. 3 4 degisen gostergesi olsa sade dursa yeter. Adim olcme ve sadece bildirim gelse tamamim ben ama fiyatlar cok ucuk. Spor sade saat bulamadim akilli olanlara bakam dedim 500 1000 filan deniyor aksesuar niyetine var mi oneriniz 100 300 arasi biseyler.
-
Dabil
Kreyzi tarafından 18/Tem/20 14:26 tarihinde düzenlenmiştir -
huawei gt2 watch kullaniyorum pili bana 20 gun yetiyor pil sorunu yok tavsiye ederim. mesajlara filan cevap veremiyorsun, ama arama geldiginde saatten konusabiliyorsun.
-
Kreyzi bunu yazdı
Bende akilli saat ariyorum ya ama akilli olmasi farz degil. 3 4 degisen gostergesi olsa sade dursa yeter. Adim olcme ve sadece bildirim gelse tamamim ben ama fiyatlar cok ucuk. Spor sade saat bulamadim akilli olanlara bakam dedim 500 1000 filan deniyor aksesuar niyetine var mi oneriniz 100 300 arasi biseyler.

Pardon hocam ya ben duz normal spor vasıfsız iq dusuk saat anladim :)
PEAK tarafından 18/Tem/20 15:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdı
Fossil. Çok şık saatleri var. Akıllı veya yarı akıllı.
-
Mylitta bunu yazdı
Aslına bakarsanız benim problemim şu, normal Analog Saat'leri okumakta zorlanıyorum.
Yani zorlanıyorum diyince de eşşek gibi okuyamıyorum zannetmeyin. İlk bakışta, şak diye olmuyo.
Kaçı kaç geçiyo amına koyayım oluyorum bazen kafam güzelken :D
Dijital Saat'leri benzin bile içsem okuyorum, karanlıkta tuşuna basıyorum ışığı yanıyo. Ama dijital saatler çocuk saatine benziyor. Annemin ufakken bana pazardan aldığı saatler gibi.
Adım sayması falan çok önemli değil. Dijital gibi olsun, belki whatsapp bildirimlerini falan da gösterebilir. Alarm çaldığında kolumda titreyebilir.
Öyle basit şeyler. Atla deve değil yani.
Bu eski ekran, Gri'nin ve Yeşil'in tonlarıyla saati gösteren Dijital saatleri, ne gündüz ne gece sevebildim., ^^`
benim önerdiğimde, Akrep ve Yelkovan içinde Florasans'lı madde varsa, gece de kolayca okuyabilirsin. bu pek dikkatimi çekmedi.
up.
en kötü, şu A101'deki AmazeFit'i al bari. şubede bulamazsan haber vereyim, satılmadıysa bir yerde görmüştüm, online olarak alabilirsin her'âlde. 380TL miydi neydi.
RitmFarbRacourci tarafından 19/Tem/20 06:21 tarihinde düzenlenmiştir