folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fransa Daki Terör Saldırıları



Fransa Daki Terör Saldırıları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Nisan/2013
    Erkek

    Öncelikle onun insanı öldü oh olsun çünkü benim insanım ölürken onlar nerdeydi diye bir yorum yapmak, ölüleri karşılaştırmaktır. Kusura bakmayın ölüleri karşılaştırdığınız zaman insanlığınızdan ödün vermiş olursunuz. Yarın bu ülkede saldırı olsa, bizler öldüğümüzde başka ülkenin insanları oh olsun biz 140 kişi kaybedince böyle yorum yaptılar şimdi onlar ölsün sorun yok denildiği zaman sözde ironi yaparcasına mizahi yazılar yazıp facebook sayfalarında paylaşsalar kimin ne üstünlüğü olmuş olacak ? Söylenmesi gereken bir şey varsa, Dünya'nın her neresinde olursa olsun bir insan ölüyorsa hele siyasi çıkarlar uğruna ölüyorsa üzülün, ölülerinizi kıyaslamayın. Belki de ölen 140 sivil içinde Türkiye'ye tatile gelmiş bu ülkeye aşık olmuş şekilde seven, bu ülkede gördüğü islamiyet'ten etkilenip olumlu düşünen siviller vardı. Yani kısacas fikriniz ne olursa olsun, unutmayın bu halkların veya sivillerin savaşı değil. Dünya'yı ekmek kavgasına düşürüp siyasi çıkarlar uğruna birbirimizi öldürür hale geldik.


    Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

    Bir alıntı:

    Fransa'ya tavsiye :

    IŞİD Parti kursun Fransa meclisine girsin, IŞİDli teröristleri Fransa Cumhurbaşkanı müziklerle karşılasın. Bizden de kelle gitti desin.

    Çözüm süreci başlasın, IŞİDlilerin de anası ağlamasın denilsin. Fransa sokaklarında Fransızlar Fransızlıklarından utansın ve bin yıllık kardeşiz diyerek hepimiz barış istiyoruz diyip bombalar patlatsın.

    Oylar çalsın, askere, polise kurşun sıksın. Fransa Hükümeti IŞİD silah toplarken biz göz yumduk, çözüm sürecine zarar gelsin istemedik desin...

    Teröre karşı güvenlikçi yaklaşımlar yerine, onlarla masaya oturmayı, müzakere yapmayı deneyin!

    Fransa'da açılım yapın. En iyi çözüm ;Fransız Anayasası'nı değiştirmektir.
    İlave demokratik reformlarla : Barış ,kardeşlik, Milli Fransa Birliği ve Fransa çözüm sürecini hemen başlatın.

    Fransız Ordusu ve polisini Paris'den çekin. Hatta uyduruk iddianamelerle mümkünse F tipi cezaevlerinde esir edin. Paris'lilerin öz yönetim
    haklarına saygı gösterin. Teröristlere parti kurdurup, milletvekilli olarak seçtirin.

    Teröristleri gördüğünüz yerde sorgusuz sualsiz öldürüyormuşsunuz, yapmayın. Sivil halka ateş ediyor, asker sivil demeden bombalı saldırılarla insanları havaya uçuruyor olsalar bile; onları,şefkatli bir şekilde etkisiz hale getirip "insan
    hakları" uyarınca gerektiği gibi yumuşak ve iyi davranın. Terör örgütü mensuplarına
    cezaevlerinde konfor sağlayarak iyice besleyin.

    Fransız olmak ırkçılıktır. Fransalı olun."

    kazasker1 bunu yazdı

    Fransada demokrasi var. Yöneticilerini özgür iradeleriyle halk kendisi seçiyor.

    Yöneticiler ne yapıyor? Ermeni soykırımı tasarısı, Türk düşmanlığı, ortadoğudaki terör örgütlerine sürekli silah sağlama ve Hz. Muhammed'e varan islam düşmanlığı

    Peki bu demokratik ülkedeki halk ne yapıyor? Aynı düşünceye sahip, aynı uygulamaları devam ettiren yöneticileri seçmeye devam ediyor.

    Heeee...

    Şimdi bu konuda, Fransa'da ölenler masum insanlar olduğu için üzülmeyenler de, akıldan, vicdandan ve insanlıktan yoksun oluyor öyle mi?

    Aga!.. Benim ülkemde belki 50.000 kişi öldü 80 ihtilalinden beri. Ortadoğu cehenneminde belki milyon tane insan, onbinlerce çocuk can verdi. Onlar insan değil mi?

    Bunun sebeplerinden biri de Fransa değildir diyebilir misin? Fransayı yöneten o orospu çocukları ve onları seçen Fransız halkı değildir diyebilir misin?

    Geçecen vicdan micdan hikayesini. Şunu aklına sok iyice; insanlığın bittiği yer şu an senle benim olduğum yer değil...

    @Kazasker1 hocam. @by_tet abicim sende çok güzel yazmışsın sanada katılıyorum sonuna kadar. Şu an ayağa kalktım saygıyla seni selamlıyor ve önünde eğiliyorum kazasker hocam. Çok ciddi söylüyorum. Bu oç fransa ve avrupa denen piçler zamanında cezayirde sömürü uğruna 300 bin sivil halk, fransızlar tarafından öldürülürken umursamadılar, tarihin tozlu raflarına attılar ancak gel gör ki, sözde ermeni soykırımı saçmalığını dayattılar bize, zamanında asala terör örgütünü başımıza salanlardan biridir. Oç fransızlar kadar berbat ve şımarık bir o kadar kendini üstün göre bir halk görmedim. Faşistlikleri ve keyif düşkünleri en önde giden devlet ve milletten biridir.

    Adama diyorum ki eyfel kulesi neresi, amcık fransızca cevap veriyor. İngilizce'mi anlıyor ama fransızca cevap veriyor.

    Benim insanlığımı yok eden adamlara karşı gram ağlamam arkadaş. İnsanlıkla aptallık arasında koca bir çizgi var. Burada iyi oldu diyenler ölenlere demiyor, ölenin kimseye faydası yok salak salakda konuşmayın. Burada oh iyi oldu diyenler, kendi destekledikleri terörizmi, kendi başlarına gelen siyasetçilere atıfta bulunuyorlar. Şimdi o fransanın oç siyasetçileri düşünsün bakalım. Ama şunu iyi bilin fransız halkının özeleştirsel yanı hiçbir zaman olmaz bundan emin olun. Dış düşman belirlenir ve yoketmek amaçlı işlemler yapılır. Kendinde suç aramaz fransız halkı. Tarih bunu net bir şekilde gösteriyor.

     

    Zekası olan adam, gram zekası olan adam düşünür. Bizim ülkede yıllardır bombalar patlatılıyor pkk tarafından (kaç bin sivil halk öldü saydınız mı?) ve diğer terör örgütleri tarafından, hangi avrupa ülkesi, hangi büyük firma (google, bok püsürük firmalar hemen bunlar için yardım kampanyası başlattı iyi takip edin medyayı) bize destek oldu? Aksine hep biz katlettik hep biz yaktık hatta sözde soykırım yaptık amk. Ölüler üzerinden hep onlar siyasi adımlar attılar.  Hümanistliğin yeri ayrı, dost ve düşmanı görmek ayrı.

     

    Fransızların amk bana birşey olmasın. Önce destekledikleri siyasetçilerin politikalarını sorgulasınlar. İnsanlığımıda sorgulamama gerek yok insanlığımı sorgulatmayı unutturanlar düşünsün bunu ben değil.

    Götlerinin korkusunda tüm sınırları kapattı pezevenkler, gelsinlerde güney doğuda kendi destekledikleri terörizmi görsünler ve yaşasınlar.

     

     Bu ülke, çanakkalede 250 bin şehit vererek, farklı yerlerde milyonlarca kan akıtılarak kuruldu. Atatürk "-AAa insanlar ölüyor, fransız ermeni önemi yok onlar insan, savaşı durduralım!" deyerek mi bu ülkeyi kurtaracaktı ya da kurdu? Siz rahat rahat yaşıyorsanız şu an bulunduğunuz yerde, sizi öldürmek isteyenleri öldürdüğünüz için yaşıyorsunuz. Bize resmi anlamda savaş mı açmaları lazım fransızların daha ne yapsınlar bu zamana kadar anamızı zikmedikleri kaldı. Sizi öldürmek için silahlarla üstünüze yürüyenlere cevabınız mevlana gibi "gel ne olursan ol yine gel, insanlığımı kaybedip sizi öldüreceğime beni öldürün daha iyi" diye mi cevap veriyorsunuz.

    Artık eskisi gibi meydanlarda savaşlar bitti beyler uyanın, adam size açık açık silah elinde saldırarak yürümüyor. Arkadan sallıyor bıçağı. Onurlu samuray mantığındaki ülkeler hep yerin dibine girdi.

     

     

     

     

    DrKill tarafından 14/Kas/15 23:19 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Daha fazla fransızın ölmesi dileklerimle,


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2013
    Erkek

    Fransız değilsin ki sana ne oluyor? Dedi İnsan değilsin ki sana nasıl anlatayım dedim.


    beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2011
    Erkek

    ne mal insan dolu facebook fransız bayraklarıyla dolmuş :D

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Homo

    Kendi yarattıkları sözde canavar, kendilerine patlıyor ya da onlar patlattırıyor bilemiyorum ve olan masum insanlara oluyor. Gerçek mânâda apokaliptik ortamda yetiştiğimiz için mi analizlerimiz bu denli bence akla ve mantığa uygun oluyor bilemiyorum ama bu işte Avrupa halkı son derece moron çıktı. Sosyal platform hesaplarındaki yorumlara bakan bizim milletten de beterleri var bir de modern diyoruz. IŞİD'in gökten zembille indiğini sanan bil var. Biri de çıkıp demiyor ki bre mına koduklarım sizin ne işiniz var oralarda? Sözde barış getirdiklerini sanıyor gariplerim. Ne kadar melekler değil mi? Artık ABD gibi barış getiren kahraman filmleri çekimlerine Fransızlar da başlar, Cannes'da ödül de ona verilir olur biter. Yetmez üstüne bir de Oscar ateşledik mi tam olur.


    Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2007
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

    Bir alıntı:

    Fransa'ya tavsiye :

    IŞİD Parti kursun Fransa meclisine girsin, IŞİDli teröristleri Fransa Cumhurbaşkanı müziklerle karşılasın. Bizden de kelle gitti desin.

    Çözüm süreci başlasın, IŞİDlilerin de anası ağlamasın denilsin. Fransa sokaklarında Fransızlar Fransızlıklarından utansın ve bin yıllık kardeşiz diyerek hepimiz barış istiyoruz diyip bombalar patlatsın.

    Oylar çalsın, askere, polise kurşun sıksın. Fransa Hükümeti IŞİD silah toplarken biz göz yumduk, çözüm sürecine zarar gelsin istemedik desin...

    Teröre karşı güvenlikçi yaklaşımlar yerine, onlarla masaya oturmayı, müzakere yapmayı deneyin!

    Fransa'da açılım yapın. En iyi çözüm ;Fransız Anayasası'nı değiştirmektir.
    İlave demokratik reformlarla : Barış ,kardeşlik, Milli Fransa Birliği ve Fransa çözüm sürecini hemen başlatın.

    Fransız Ordusu ve polisini Paris'den çekin. Hatta uyduruk iddianamelerle mümkünse F tipi cezaevlerinde esir edin. Paris'lilerin öz yönetim
    haklarına saygı gösterin. Teröristlere parti kurdurup, milletvekilli olarak seçtirin.

    Teröristleri gördüğünüz yerde sorgusuz sualsiz öldürüyormuşsunuz, yapmayın. Sivil halka ateş ediyor, asker sivil demeden bombalı saldırılarla insanları havaya uçuruyor olsalar bile; onları,şefkatli bir şekilde etkisiz hale getirip "insan
    hakları" uyarınca gerektiği gibi yumuşak ve iyi davranın. Terör örgütü mensuplarına
    cezaevlerinde konfor sağlayarak iyice besleyin.

    Fransız olmak ırkçılıktır. Fransalı olun."

    kazasker1 bunu yazdı

    Fransada demokrasi var. Yöneticilerini özgür iradeleriyle halk kendisi seçiyor.

    Yöneticiler ne yapıyor? Ermeni soykırımı tasarısı, Türk düşmanlığı, ortadoğudaki terör örgütlerine sürekli silah sağlama ve Hz. Muhammed'e varan islam düşmanlığı

    Peki bu demokratik ülkedeki halk ne yapıyor? Aynı düşünceye sahip, aynı uygulamaları devam ettiren yöneticileri seçmeye devam ediyor.

    Heeee...

    Şimdi bu konuda, Fransa'da ölenler masum insanlar olduğu için üzülmeyenler de, akıldan, vicdandan ve insanlıktan yoksun oluyor öyle mi?

    Aga!.. Benim ülkemde belki 50.000 kişi öldü 80 ihtilalinden beri. Ortadoğu cehenneminde belki milyon tane insan, onbinlerce çocuk can verdi. Onlar insan değil mi?

    Bunun sebeplerinden biri de Fransa değildir diyebilir misin? Fransayı yöneten o orospu çocukları ve onları seçen Fransız halkı değildir diyebilir misin?

    Geçecen vicdan micdan hikayesini. Şunu aklına sok iyice; insanlığın bittiği yer şu an senle benim olduğum yer değil...

    @Kazasker1 hocam. @by_tet abicim sende çok güzel yazmışsın sanada katılıyorum sonuna kadar. Şu an ayağa kalktım saygıyla seni selamlıyor ve önünde eğiliyorum kazasker hocam. Çok ciddi söylüyorum. Bu oç fransa ve avrupa denen piçler zamanında cezayirde sömürü uğruna 300 bin sivil halk fransızlar tarafından öldürürken umursamadılar, tarihin tozlu raflarına attılar ancak gel gör ki, sözde ermeni soykırımı saçmalığını dayattılar bize, zamanında asala terör örgütünü başımıza salanlardan biridir. Oç fransızlar kadar berbat ve şımarık bir o kadar kendini üstün göre bir halk görmedim. Faşistlikleri ve keyif düşkünleri en önde giden devlet ve milletten biridir.

    Adama diyorum ki eyfel kulesi neresi, amcık fransızca cevap veriyor. İngilizce'mi anlıyor ama fransızca cevap veriyor.

    Benim insanlığımı yok eden adamlara karşı gram ağlamam arkadaş. İnsanlıkla aptallık arasında koca bir çizgi var. Burada iyi oldu diyenler ölenlere demiyor, ölenin kimseye faydası yok salak salakda konuşmayın. Burada oh iyi oldu diyenler, kendi destekledikleri terörizmi, kendi başlarına gelen siyasetçilere atıfta bulunuyorlar. Şimdi o fransanın oç siyasetçileri düşünsün bakalım. Ama şunu iyi bilin fransız halkının özeleştirsel yanı hiçbir zaman olmaz bundan emin olun. Dış düşman belirlenir ve yoketmek amaçlı işlemler yapılır. Kendinde suç aramaz fransız halkı. Tarih bunu net bir şekilde gösteriyor.

     

    Zekası olan adam, gram zekası olan adam düşünür. Bizim ülkede yıllardır bombalar patlatılıyor pkk tarafından (kaç bin sivil halk öldü saydınız mı?) ve diğer terör örgütleri tarafından, hangi avrupa ülkesi, hangi büyük firma (google, bok püsürük bunlar için hemen yardım kampanyası başlattı iyi izleyin medyayı) bize destek oldu? Aksine hep biz katlettik hep biz yaktık hatta sözde soykırım yaptık amk. Ölüler üzerinden hep onlar siyasi adımlar attılar.  Hümanistliğin yeri ayrı, dost ve düşmanı görmek ayrı.

     

    Fransızların amk bana birşey olmasın. Önce destekledikleri siyasetçilerin politikalarını sorgulasınlar. İnsanlığımıda sorgulamama gerek yok insanlığımı sorgulatmayı unutturanlar düşünsün bunu ben değil.

    Götlerinin korkusunda tüm sınırları kapattı pezevenkler, gelsinlerde güney doğuda kendi destekledikleri terörizmi görsünler ve yaşasınlar.

     

     Bu ülke, çanakkalede 250 bin şehit vererek, farklı yerlerde milyonlarca kan akıtılarak kuruldu. Atatürk "-AAa insanlar ölüyor, fransız ermeni önemi yok onlar insan, savaşı durduralım!" deyerek mi bu ülkeyi kuracaktı ya da kurdu? Siz rahat rahat yaşıyorsanız şu an bulunduğunuz yerde, sizi öldürmek isteyenleri öldürdüğünüz için yaşıyorsunuz. Bize resmi anlamda savaş mı açmaları lazım fransızların daha ne yapsınlar bu zamana kadar anamızı zikmedikleri kaldı. Sizi öldürmek için silahlarla üstünüze yürüyenlere cevabınız mevlana gibi "gel ne olursan ol yine gel, insanlığımı kaybedip sizi öldüreceğime beni öldürün daha iyi" diye mi cevap veriyorsunuz.

     

     

     

    Eline sağlık

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek

    @kazasker1 güzel yazmış bence

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ekim/2012
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

    Demek ki neymiş? Terörün yanı yönü olmazmış.

    Sen destekle Türkiyedeki terör unsurlarını, silah ver pazar yarat, benim ülkemin insanı askeri kan akıtsın, ondan sonra yan gel yat.

    Yok öyle..

    Zerre üzülmedim...

    Masum insanlar ölmüşmüş. S.kmişim masumunu. Benim ülkemde ölenler masum değil mi?

    Olayi iyi analiz et.. ulkemizdeki masumlar ölüyor kimin sesi cikiyor? Biz burda teroru savunmuyoruz diger ulkelerin turklere uyguladigi politikalardan bahsediyoruz. Hergun sehit veriyorsun hergun terorle ugrasiyorsun hangi devlet arayip taziyedr bulundu? Dunya bu kadar ayaklandi mi? Kimsenin sikinde degil. Tum medya kanallari yandaşı düşmani hepsi fransa haberi veriyor. Amk bizim derdimiz bitmis gibi. Hayat durdu turkiyede fransayi dusunuyoruz cokta sikimdeydi..

    Türkün türkten baska dostu yoktur. Avrupada bikac sene yasa çalış oralarda cok iyi anlarsin. Irķçılığın tillahi var fransada..

     

    Ratbat, isteyerek fransiz olmadilar ama turk dusmani olarak yetistiriliyorlar. Zekiyiz kulturumuz var demokrasimiz var diye kendinileri dunyaya ornek gosteriyorlar. Nerede kaldi turklere karsi kulturun demokrasi anlayisin?

     

     

    Hocam Kazasker yada senin gibi düşünecek olursak,  Türk dışında kimseye selam bile vermememiz gerek. Bir tek fransizlarmi ırkçılık yapan, teröre destek  veren yada ülkemizi karıştırmak isteyen ? Onlarca ülke var bu kategoriye uyan şimdi hepsinin halki için böylemi düşünmemiz gerekiyor.

    Sonucta adamlar fransada yasiyor secimlerde kalkip bizim partilere oy verecek halleri yok herhalde kendi partilerine oy verecekler. Basa gecen partide ulkesinin refahi icin herturlu o. Cocuklugunu yapacak.

    Simdi okullarda onlara ogretilen irkcilik yuzunden ve vatandaslik gorevi olan secime katildigi icin olmeyimi hak ediyor? O zaman onlardan once Turkiye yi bu hale getirenleri seçen vatandaslarimizin ölmesi şart ve hak. Kesinlikle  Bana göre yanlış bir düşünce. 


    Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi

    Hep fransanın hedef olması biraz düşündürüyor.

    kim patlattı ? nereyi patlattı ? kaç kişi öldü değil mesele

    Mesele niye ve sonra ne olacak kısmı önemlidir.

    Madalyonun diğer yüzünü görmeden aslında tam bi terör mü değilmi onuda bilemeyebiiriz.

    bakınız : 11 Eylül..

    adamlar 2 kuleyle karşılığında ırak libya mısır filistin suriye... neleri elde ettiler şimdi..

    diğer kefeye tekrar bakalım:   2 kule

    yermiyim? yemem

     


    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. (Mevlana)
Toplam Hit: 8826 Toplam Mesaj: 75
fıransa terör terörist konser ölü