Full Güvenlik İçin Kullandıklarınız
-
kaspersky internet security 8.0 zaten içinde antivirüs + firewall + antispyware barındırıyo herşeyi ayrıca keyloggerdan koruyacak kendine özel ekran klavyesi ve zero day exploitleri tarıyan sistem analiz tarama var ayrıca kurtarıcı diskte oluşturabiliyosunuz tam bir güvenlik seti daha başka bişeye kurmaya gerek yok :)
-
Full güvenlik olmaz. İnsan faktörünü göz ardı etmeyin.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Solo antivirus
Spybot S&D
Spyware Doctor
AVG free edition
:D
-----------------------------Free editionlar bulur ama silmez niye kullanıyosun ki? SpyBotu nerden duydun ne amaçla kulanıyosun? Ben de yüklücem ama emin olamıyorum ondan soruyorum.
-----------------------------yok hoca yanlışın var
avg nin free editionu bulduklarını siliyo, güncelleme vs yapıyo
niye free diceksen, istesem bikaç dkya internet security'sini kurarımda anlık koruma kapalı ne gerek var :D
spybot iyi bişiye benziyo, ayrıca baya bi toolu var işe yarıyacak,
başlangıçta açılanlar(msconfig de görünmeyenler filan da burda görünüyo. winlogon.exe explorer.exe modülleri vb.)
secure shedder( yanlış yazmış olabilirim, görevi dosyayı parçalıyarak siliyo, geri yükleme/kurtarma filan banamısın demiyo :D
çalışan işlemeler listesi, program ekle kadır, registry kayıtları inceleme filan farklı özellikleri var.
-
FuLL güvenLik için sadece kav 2009 av yetiyor..Zaten içinde İnternet,sistem,dosya güvenLiği vs.vs herbişi var..Kav RuLz Demek istiorm :)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------FuLL güvenLik için sadece kav 2009 av yetiyor..Zaten içinde İnternet,sistem,dosya güvenLiği vs.vs herbişi var..Kav RuLz Demek istiorm :)
-----------------------------İçinde herşey var lafı boş birader. Ben kaç antivirüs kullandum içinde herşey olan ama bi spyware doctor kuruyosun bi sürü trojandownloader buluyo. Bi ad-aware kuruyosun o da hiçbirinin bulamadıklarını buluyo reklamları felan. Yani uzmanlık alanları farklı ve illa biri bişeyleri gözden kaçırıyo. Hepsi bi arada olanlara hiç güvenmem.
-
nod 32 rules (H)
bazıları abartmış ama sanki firewalllar spy bilmem neler :) nod32 hepsini buluyoree :B
-
Full güvenlik için kafanızı kullanın.
-
av: kav 2009
firewall: Outpost Pro (Çok kalite firewalldır tavsiye ederim)
-
Kernel Linux 2.6.24 :)
-
Bitdefender kullanıyorum.