Full Güvenlik İçin Kullandıklarınız
-
drawlord guvenlik sistemi yetiyor ;) :D
-
opusdie bunu yazdı:
-----------------------------Musket bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Nedir bu linux fan lığı anlayamıyorum.
Windows daha yaygın.
Hem linux toplulugu .net teknolojisinden mahrum kalıyor.
Bir kere olsun VC# 2008 i indirsen.
Gorurdun neden Windows kullandıgımı.
-----------------------------Windows kodlarını açsın , Bende windowsa geçeyim.
Şuan Windows ilerlemiyor, Linux Mac-os u takip ediyor..
-----------------------------Windows ilerlemiyor derken ?
Yahu kaç farklı sürüm var linux adına ?
Windows 95 - 98 - 2000 - 2003 - xp - vista -windows 7
vs
vs
Bir dunya sürüm var.
Ki bir de bunların server versiyonları var.
Sen kullanmayalı baya unutmuşsun heralde windows u :|
Ayrıca kodu açık linux un de ne oluyor.
Kaç satırını editleyebıleceksın.
Neresını okuyup anlıycan da editliycen ?
Hergün dunyanın update i
Belli aralıklarla da service pack ler cıkıyor.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Musketle firex deginmis , herseyden once kafayi kullanmak gerek.
Is programlara kalincada
AV : Mcafee 8.5i Enterprise ilk tercihim , ikinci tercih NOD32
Firewall : Comodo Personal Firewall
Agimi siniff etmek icinde TCPView kullanirim,ne oluyor ne bitiyor , ne gidiyor ne geliyor,hangi program nereye gidiyor , hangi program ne getiriyor bunu gormek icin.
Suan kullanmiyorum ama bir ara kullandim , klavyede bastigin tuslarin yerini degistirerek , keylogger tarzi programlama karsi onlem icin...isminide unuttum programin , kucuk basit birseydi ise yarar ;)
-----------------------------compi nin bahsettiği TCPView i bende kullanıyorum. mükemmel bi program olmuş tam istenilen özellikte.
yapımcısı Sysinternals. Sysinternals in sahibi Mark Russinovich (ve Bryce Cogswell) 2006 da şirketi microsoft a satmış... neyse :)
TCPView in sayfası,
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897437.aspx

ayrıca Mark Russinovich abimizin cok yararlı toolları da var.(mesela process monitor[registry, dosya, işlem, profil monitor entegre], debugview, whois, page defrag, rootkit revealer vb.)
-
deep freez den daha iyisini bulamazsınız...
-
o kadar abartı güvenlik programları kullanmıyorum, gerekte duymuyorum. sadece port güvenliği, düzenli güncellemeler, güncel bir antivirüs ve firewall, spy ve trojan sokmaya calişan yeni yetme lamer heykırler için bi kaç program o kadar.
yada hepsini bir arada tutan internet security paketleri. mühim olan kişinin kendi güvenlik bilinci. nitekim güvenlik açıkları artık sadece sistemden degil, insanlardan da kaynaklanıyor.En büyük tehlike ki$inin kendisi.