Futbol Yayın İhalesinde Astronomik Fiyatlar
-
Sabah 1TL'ye iki poaça aldım geldim bi açtım adamlar 1 milyon dolarlık artışla ihaleye devam ediyorlar...
-
digiturk o ihaleyi almali yoksa evdeki receiveri gidip gotlerine sokarim
-
Amma cimriler haaa. Biri 320 050 000 diyor, diğeri 320 100 000 diyor. Böyle ihale olmaz. Biri 320 milyon diyorsa diğeri 325 milyon diyecek arkadaş. Hiç zevkli değil :D
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
HeroiquE bunu yazdı:
Akp nin küresel marka pazarlama anlayışı ile tüpraşi ,erdemiri,telekomu ; kadrolasmıs KAN EMICILERIN elinden kurtardik ve marka degeri olusturduk.
Herkesin devlet marka değerlerini har vurup savurdugu günler geride kaldi ,ÜLKEMİZİN MARKALARI VE HIZMETLERI ARTIK DEGERLI VE KAR ETTIRIYOR.
satiliyoruz diyen at kafalilara selam olsun
-----------------------------Türk Hava Yollarından daha kaliteli başka bir havacılık şirketi tanımıyorum...
-----------------------------yok ki zaten pahalı filan ama adamlar hakkını veriyor
-
HeroiquE bunu yazdı:
Akp nin küresel marka pazarlama anlayışı ile tüpraşi ,erdemiri,telekomu ; kadrolasmıs KAN EMICILERIN elinden kurtardik ve marka degeri olusturduk.
Herkesin devlet marka değerlerini har vurup savurdugu günler geride kaldi ,ÜLKEMİZİN MARKALARI VE HIZMETLERI ARTIK DEGERLI VE KAR ETTIRIYOR.
satiliyoruz diyen at kafalilara selam olsun
-----------------------------İhaleyle ilgili konuşuyorsan konuş yoksa kes sesini konuyu siyasetle kirletme.
Yukarıda yazdıkların senin yorumun. KAR olan para Türkiye'ye kalmıyor, yabancı patrona kalıyor zaten.
Onun için başka konu aç fikirlerini orada belirt.
-
diamonique bunu yazdı:
Amma cimriler haaa. Biri 320 050 000 diyor, diğeri 320 100 000 diyor. Böyle ihale olmaz. Biri 320 milyon diyorsa diğeri 325 milyon diyecek arkadaş. Hiç zevkli değil :D
-----------------------------5 lira degil milyon o dostum :|
-
telekom alır hocalar demedi demeyin :p
-
http://www.milliyet.com.tr/gozler-ttf-ihalesinde/ekonomi/sondakika/14.01.2010/1185885/?ver=13
canlı yayın
-
digitürk aldı
edit: a.g böle işin özetler sanırım maçtan 12 saat sora izleniomuymuş neymiş tam bilgisi olan varmi ?
-
türk telekom fiyatı çıkardı sonrada gırgır yapıp digiturk'e verdi :D