folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Futbol Yayın İhalesinde Astronomik Fiyatlar

Futbol Yayın İhalesinde Astronomik Fiyatlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

@fenerist07,

ntvspor da rıdvan dilmen var diye kaliteli bir yorum kadrosu var dimi :))

-----------------------------

yeni konu acmayayım dedim,futbol oldugu için :) siz sevgili ermancılara kötü haberim var:

Digiturk Lig Tv'de yayınlanan Maraton programı ikinci yarıdan itibaren yayından kaldırılıyor. Son yapılan yayın ihalesinden sonra Digitürk’e her konuda yardım etme kararı alan ancak Erman Toroğlu’nun yorum yapmasına şiddetle karşı çıkan Kulüpler Birliği’nin baskısı üzerine yayıncı kuruluşun üst düzey yöneticilerinin Toroğlu ile yolları ayırdığı öğrenildi.

Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu’nun bundan böyle maç sonraları hazırladığı Maraton programını yapmayacakları bildirildi. Şansal Büyüka’nın da Toroğlu’nun gitmesinden sonra ekrana çıkmayacağı, Lig TV ekranlarında bundan böyle başka bir programın başlayacağı kaydedildi.

Digitürk yetkilileri dün uzun süren görüşmelere rağmen Büyüka’yı Erman Toroğlu’suz program yapmaya ikna edemedikleri de öğrenildi.

Ligt tv abone sayısını yukarılara çekmek için artık daha fazla futbola odaklanacak.

kahretsin hep mi haklı cıkmak zorundayım (H)

ne yazmısım vakti zamanında?

------------------------

mehmet demirkol, ersin düzen, GÜNTEKİN ONAY, ercan taner, fuat akdağ gibi yıllarını bu işe vermiş KALİTELİ adam oldukları için ntv spor diyorum.Erman gibi ''ümit tüm golleri attın akşam karına bişi kalmadı hehe heheuheuheu'' gibi salak kahve muhabbeti yapan gerizekalı magazinsel yorumcular olmadıgı için.3 sezon önceki maçta golü kimin attıgını,o zamanın kadrosunu bilen adam güntekin onayla dün ne yediğini hatırlamayan ermanı karsılastırcaksanız siz takılın.Erman-sansal ikilisi için antuda kaç kere toplu iadeler oldu, olayların dışından sallaması kolay.

------------------------

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 9908 Toplam Mesaj: 72