folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Futbol Yayın İhalesinde Astronomik Fiyatlar

Futbol Yayın İhalesinde Astronomik Fiyatlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

blackhammer bunu yazdı:
    -----------------------------

digiturk o ihaleyi almali yoksa evdeki receiveri gidip gotlerine sokarim

almasaydi receiveri adamlarin gotune sokar uyeligimi iptal ettirirdim. ayni sekilde bir cok lig tv kullanicisi yapardi ve digi boku yerdi.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

blackhammer bunu yazdı:

blackhammer bunu yazdı:

digiturk o ihaleyi almali yoksa evdeki receiveri gidip gotlerine sokarim

almasaydi receiveri adamlarin gotune sokar uyeligimi iptal ettirirdim. ayni sekilde bir cok lig tv kullanicisi yapardi ve digi boku yerdi.

Maçlar şifreli yayına geçtiği gün futbolu hayatımdan çıkardım artık şifresiz yayınlanan maçları da seyretmiyorum, bütün maçları şifresiz verirlerse futbola yeniden ilgi gösterebilirim. Digi kurulurken cine cine değil sindire sindire maç seyredeceksiniz diyorlardı batsınlar a.q. beter olsun deyyuslar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

keşke telekom alsaydı halk için daha yararlı olurdu bence :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

türk telekom yanlısı mesajlar beni tahrik etmiyor.üsteleri karalanan bulmaca karakterleri gibi düşünüyorum memleket ve milletin hesabının karşısındaki hesapsız düşünceleri.bafilenmek sevapsa hepimiz bafilenelim cennete gidelim kısayol bu o zaman.Türk telekom ne yaptı o kadar gerdi ve fiyatlar 2006 ihalesinin 100/100 üzerine çıktı.avrupada 6. mı 7. mi ne oldu bu rakamla Süper ligin değeri.Türk telekom Hristiyan Lübnalıların ama akp ile aynı kulvardakilerin şirketi.Deutsch Telekom,France Telekom,Telefonica kimlerin elinde gelin Türk telekom kimin elinde.Ama hesap sorulmuyorsa kapan kurtarır hesabı ise çok değil 20 yıl sonra torunlarımıza anlatacak bir şeyimiz kalmaz.Digitürk aldı iyimi oldu süper oldu.tamam rakam yüksek ama bu türk telekomun meselesi.Türk telekom zaten bir tekel.yurtdışına Türk telekom dışında internetten bağlanıyorum diyeni görmedim ben.Bu zaten bir çile.Birde yayın data işini verelim keyfimize bakalım.Turkcell var diye TT o ihaleye girdi.Mehmet Emin Bey i eskidne beri takdir ederdim örnek işadamı diye burada da gerçek bir türk gibi davrandı ezilmedi o ihaleye gelerek bunu gösterdi.Zaten Türk telekom istediğini hem fiyat yükselterek aldı hem internet ve Mobil hizmet ihalesini alarak aldı.ama işi yapana vereceksin der gibi digitürk ün bu ihaleyi alması anlamlı oldu çünkü TT ihaleyi alsa 100/10-15 yatırım maliyetide eklenecekti fiyatlara.Digitürk ün öyle bir sıkıntısı yok.2.5 milyon abone,900.000 ilgili aktif kullanıcı.bu rakamlar 1999 dan bu yana bu kadar olanlar.ekonomik kriz de buna paralel bir durum.olumlu bir ihale olmadı ama hayırlısı olsun.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

son 6 ay öncesine kadar digiturk -dsmart kapısşması şeklinde geçicek olan ihale doğana giren kol gibi vergi cezası nedeniyle meydanı telekoma bıraktı.bence adamların 1. öncelikleri ihalenin diguturke girmesini sağlamaktı niye derseniz çukurova turkcele yapıcağa yatırımları artık düşünmek zorunda

sonuçta herşey telekomun istediği gibi oldu tabi klüplerde bayram edecek

ama bu paket fiyatlarına girer gibime geliyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nevzad45
    nevzad45's avatar
    Erkek

arkadaş ne paralar dönüyo şu endüstriyel futbolda be!

Vatan sevgisi imandandır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crematory
    crematory's avatar
    Erkek

digi ya fiyatı dusuruck yeni abone kazndrck, ya fiyat artisi yapip bizim gibi bi cok uyenin iptaliyle ugrasacak ..digi kullanıcısı olarak turk telekomn kazanmasını isterdm ..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

benim gözümde kazanan her daim justin valla :)

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Telekom alsaydı IPTV ve WEBTV olayları patlayacaktı. Bu hizmetler memlekete çok daha hızlı gelecekti. Şimdi herşey ağırdan olacak gibi. Bakalım digiturk reklam geliriyle mi kapatacak yediği kazığı yoksa aboneye mi bakacak...

Blue Screen of Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:

HeroiquE bunu yazdı:

Akp nin küresel marka pazarlama anlayışı ile tüpraşi ,erdemiri,telekomu   ; kadrolasmıs KAN EMICILERIN elinden kurtardik ve marka degeri olusturduk.

Herkesin devlet marka değerlerini har vurup savurdugu günler geride kaldi ,ÜLKEMİZİN MARKALARI VE HIZMETLERI ARTIK DEGERLI VE KAR ETTIRIYOR.

satiliyoruz diyen at kafalilara selam olsun

İhaleyle ilgili konuşuyorsan konuş yoksa kes sesini konuyu siyasetle kirletme.

Yukarıda yazdıkların senin yorumun. KAR olan para Türkiye'ye kalmıyor, yabancı patrona kalıyor zaten.

Onun için başka konu aç fikirlerini orada belirt.

Bu görüşü okuduktan sonra "elde edilen kar nereye gidiyor? Madem ki halka gidiyor o zaman bu milletin neden hala açlıktan ağzı kokuyor" diye insanın bazı eşek kafalılara selam çakıp sorası geliyor.  

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 9905 Toplam Mesaj: 72