G2 Den Sonra Hangi Telefona Geçmeliyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Sarjindan yakinanlar olmus ama ben de G2 kullaniyorum gayet memnunum 3 gun hatta 4 gun kullandigim oluyor sarja takmadan. Tabi ki nasil kullanildigina bagli ama 3k mah lik telefondan da surekli mobil/wifi acik dolasip gunlerce sarjinin bitmemesini beklememek lazim bence.

TELEFON olarak kullanilinca g2 harika bir cihaz. Defalarca yere dustu sorun cikarmadi. Sirf garantili diye normal 2.el piyasasinin biraz ustunde aldim ama duzgun kullanirsam garantite ihtiyac olacagini sanmiyorum. 

Su an farkettim ki garantiyi gozden cikarabilirim:) sarjinin cok daha uzun gitmesini saglayacak soyle 5 gun falan goturecek rom biliyor musunuz ? :) sarj etme eylemini tamamen unutmak istiyorum. Sanirim g2 ve saglam bir rom ile basarilabilir ? Rom onerilerine acigim :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Lenovo urinlerini mutlaka incele s90 aldik hanima goruntu netligi on flash vs vs uciyo telefon onunda kullanacagi 2 sene

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

g2 ekranı 150tl al kendin değiştir. 200tl istiyorlar değiştirmek için. Yaptığı sadece vida sıkmak. Bende de var. Aldım değiştirdim. 

g4 tavsiye ederim ama ekran büyük  1230tl delta garantili sıfır idi.

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Xoami mi 5? 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Erkek

Hocam g2den vodafone smart 6 ya gectim . sana önerim 6inc 5000lik pil ve g2 ile ayni kamera olan 13 MP lenovo vibe p1. Bence memnun kalirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

2 yıl LG G2 kullandım ...

Geçen hafta Samsung S7 Edge aldım , Kralını aratmaz ;)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Defalarca dusurup nasil bir sey olmadi sizinkilere hayret ediyorum benimki iki karis yerden dustu ve cebimden kayarak paramparca

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Defalarca dusurup nasil bir sey olmadi sizinkilere hayret ediyorum benimki iki karis yerden dustu ve cebimden kayarak paramparca

Kılıf ve cam jelatin şart. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Asud zenfone max yada lenovo vine p1 ikisinden birisi sanki benim ihtiyacimi cozer gibi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Asud zenfone max yada lenovo vine p1 ikisinden birisi sanki benim ihtiyacimi cozer gibi

Max yaramaz. P1 daha iyi bir cihaz. Parmak izi ve metal kasa için alınır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 5503 Toplam Mesaj: 52
g2 yeni telefon tavsiye