G2 Den Sonra Hangi Telefona Geçmeliyim
-
Sarjindan yakinanlar olmus ama ben de G2 kullaniyorum gayet memnunum 3 gun hatta 4 gun kullandigim oluyor sarja takmadan. Tabi ki nasil kullanildigina bagli ama 3k mah lik telefondan da surekli mobil/wifi acik dolasip gunlerce sarjinin bitmemesini beklememek lazim bence.
TELEFON olarak kullanilinca g2 harika bir cihaz. Defalarca yere dustu sorun cikarmadi. Sirf garantili diye normal 2.el piyasasinin biraz ustunde aldim ama duzgun kullanirsam garantite ihtiyac olacagini sanmiyorum.
Su an farkettim ki garantiyi gozden cikarabilirim:) sarjinin cok daha uzun gitmesini saglayacak soyle 5 gun falan goturecek rom biliyor musunuz ? :) sarj etme eylemini tamamen unutmak istiyorum. Sanirim g2 ve saglam bir rom ile basarilabilir ? Rom onerilerine acigim :)
-
Lenovo urinlerini mutlaka incele s90 aldik hanima goruntu netligi on flash vs vs uciyo telefon onunda kullanacagi 2 sene
-
g2 ekranı 150tl al kendin değiştir. 200tl istiyorlar değiştirmek için. Yaptığı sadece vida sıkmak. Bende de var. Aldım değiştirdim.
g4 tavsiye ederim ama ekran büyük 1230tl delta garantili sıfır idi.
-
Xoami mi 5?
-
Hocam g2den vodafone smart 6 ya gectim . sana önerim 6inc 5000lik pil ve g2 ile ayni kamera olan 13 MP lenovo vibe p1. Bence memnun kalirsin.
-
2 yıl LG G2 kullandım ...
Geçen hafta Samsung S7 Edge aldım , Kralını aratmaz ;)
-
Defalarca dusurup nasil bir sey olmadi sizinkilere hayret ediyorum benimki iki karis yerden dustu ve cebimden kayarak paramparca
-
sunyy2003 bunu yazdı
Defalarca dusurup nasil bir sey olmadi sizinkilere hayret ediyorum benimki iki karis yerden dustu ve cebimden kayarak paramparca
Kılıf ve cam jelatin şart.
-
Asud zenfone max yada lenovo vine p1 ikisinden birisi sanki benim ihtiyacimi cozer gibi
-
sunyy2003 bunu yazdı
Asud zenfone max yada lenovo vine p1 ikisinden birisi sanki benim ihtiyacimi cozer gibi
Max yaramaz. P1 daha iyi bir cihaz. Parmak izi ve metal kasa için alınır.