G2 Den Sonra Hangi Telefona Geçmeliyim
-
Up olsun
Hala telefon almadım a7 nin sarjinin iyi dayandigini soylediler varmi kullanan bilgisi olan bir elektronik cihaz alirken milyon sey arastirmak zorunda kalmakdan nefret ediyorum
-
sunyy2003 bunu yazdı
Up olsun
Hala telefon almadım a7 nin sarjinin iyi dayandigini soylediler varmi kullanan bilgisi olan bir elektronik cihaz alirken milyon sey arastirmak zorunda kalmakdan nefret ediyorum
Para mühim değilse S7 al geç hocam seni uzun yıllar götürür.
-
mkyb bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
Up olsun
Para mühim değilse S7 al geç hocam seni uzun yıllar götürür.
Cok para vermek istemem sarj onemli hocam a7 den alinan degerler ne kadar dogrudur bilmiyorum
-
lenovo vibe p1 alabilirsin şarj konusunda en üstünü.
-
Hocam bende g2 kullanıyorum telefonun baya yerinde çatlamalar meydana geldi. ekranda sararmalar falan mevcut. kulaklık soketinde kulaklık durmuyor falan. 3 yıla yaklaşıyor alalı. İyi dayandı yine :) herneyse iki telefon vardı benim aklımda biri meizu pro 5 diğeri ise xiaomi mi 5 eğer bu telefonların 4 gb modellerini trde bulursan kaçırma al derim :)
-
Sarj kobusunda nasil
-
xiaominin tadını almış biri olarak xiaomi der geçerim hatta durumun varsa xiaomi mi 5 temin et hız ve kaliteyi bir arada yaşa
-
G2 de kal.
-
Hala arayis icindeyim
-
Biri bize xiomi bulsub